Един от най-близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер

...
Един от най-близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Бившият съотборник на Шумахер Джони Хърбърт: Той може да седи на масата за вечеря

Един от най-близките другари и някогашен съотборник на Михаел Шумахер във Формула 1 - Джони Хърбърт, разкри сензационни детайлности към здравословното положение на немската легенда.

Британецът, който смени 7 отбора сред 1989 и 2000 година, работеше като коментатор за Sky Sports след пенсионирането си и има отлични източници на информация.

" Чувам някои неща от втора употреба. В нашите среди се приказва, че Михаел е кадърен да седи на масата за вечеря. Не знам обаче дали това дава отговор на истината. Чета сред редовете. Не сме чували доста неща от фамилията му и това е разбираемо. Самият той постоянно е бил подобен, пазеше персоналното за себе си, беше загадъчен. Нещата в този момент не са се трансформирали доста ", добави Хърбърт пред Betting Sites.

Думите му незабавно разбуниха духовете, тъй като идват единствено дни след 10-годишнината от ски случая и след 55-ия рожден ден на Шумахер.

Разкритието обнадежди почитателите, които са подложени на информативен вакуум по отношение на положението на легендата. В опит да се възползва от публичната благосклонност към Михаел, през април немско списание разгласява безвкусно " изявление " с водача, генерирано от изкуствен интелект. Гръмна градиозен скандал, а основният редактор бе уволнен.

На процедура единствените нищожни информации, които са обществени за положението на Шуми, идват от родственици или другари.

Преди дни брат му Ралф съобщи, че всички познати на медицината способи за терапия към този момент са били опитани, с цел да се подтиква подобряването на мозъчната активност на водача - в това число разходки с високоскоростен автомобил, с цел да може шумът от мотора да върне остарели мемоари у Шуми.

Най-точно обаче положението на легендата бе несъмнено от един от дребното, които е допускан персонално до него - някогашният му началник във Ферари Жан Тод, който преди седмици съобщи: " Той към момента е с нас, споделяме някои моменти дружно, само че в никакъв случай няма да е същото ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР