Един от най-близиките kd Мая Манолова хора – Светослав Трайков,

...
Един от най-близиките kd Мая Манолова хора – Светослав Трайков,
Коментари Харесай

Ординарец на Мая Манолова организира протест срещу оставката на Янев

Един от най-близиките kd Мая Манолова хора – Светослав Трайков, провежда митинг против оставката на министъра на защитата Стефан Янев. По-рано през днешния ден Кирил Петков съобщи, че ще изиска оставката на министъра, тъй като се опитвал да води лична външна политика и нарекъл войната в Украйна военна интервенция.

„Днес Кирил Петков изиска оставката на военачалник Стефан Янев, тъй като се осмели да изрече неуместната истина, че България би трябвало и е длъжна да показва позиция в отбрана на националните си ползи. Длъжна е да отбрани правата на своите жители, да подсигурява тяхната сигурност и успокоение, просперитета на българската държава“, написа във фейсбук някогашният консултант на министъра на културата в служебния кабинет Велислав Минеков.

Ние не одобряваме тази оставка и ще и се противопоставим, тъй като военачалник Янев е значим и нужен коректив на нездравословната политика, която някой се пробва да организира. Събираме се в 18 ч пред Министерския съвет, с цел да покажем на Петков, че без Янев, няма да има и държавно управление, декларира Трайков.

Той е прочут с това, че е обиколил няколко партии, а последно се присламчи към Мая Манолова. Беше специфичен делегат на Минеков при наказателната акция в редакцията на в. „Труд“. По време на митингите през 2020 година дружно с Минчо Спасов и Еленко Божков стопираха метрото. За него се твърди, че е списвал уеб страницата за подправени вести informiran.net.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР