Един от най-авторитетните спортни сайтове у нас - , част

...
Един от най-авторитетните спортни сайтове у нас - , част
Коментари Харесай

Екипът на Gong.bg празнува 12 години любов към спорта

Един от най-авторитетните с портни уеб сайтове у нас -, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 12-и рожден ден . По този мотив, екипът на уеб страницата е подготвил страхотни изненади. Читателите ще могат да научат забавни обстоятелства за света на спорта със серия от специфични материали, отдадени на най-запомнящите се достижения през миналите години. 12-е най-четени публикации от основаването на уеб страницата, най-скъпите прехвърлянето във футбола, най-красивите голови попадения, най-изненадващите победи и още доста вълнуващи тематики чакат почитателите през февруари.

Дни преди едно от най-вълнуващите спортни събития у нас - Sofia Open 2019 , следва да станат ясни имената на късметлиите, които ще получат от неповторимата опция да гледат надпреварата онлайн, печелейки един от три двойни билета, които важат за целия шампионат. Над 10 000 души се включиха в играта, а спечелилите ще бъдат определени посредством чоп на инцидентен принцип всред всички, взели присъединяване. Феновете на спорта ще могат да проследят всичко най-интересно от конкуренцията в специфичната секция в Gong.bg, отдадена на влиятелния тенис шампионат. В действително време спортните запалянковци ще могат да научат забавни вести, резултати, елементи, развития, публични конференции и мнения.

За своята 12-годишна история в могат да бъдат открити над половин милион публикации, а във форума на уеб страницата потребителите могат да разясняват най-интересното от света на спорта. Близо 201 хиляди са Фейсбук почитателите, които наблюдават спортните събития в страницата на Gong.bg в обществената мрежа.

Историята на стартира със спортно шоу " Гонг " по " Дарик радио " през 1993 година, което към момента продължава да се излъчва в радио ефира. Негов основател е Томислав Русев, който дружно с спортния публицист Николай Александров слагат началото на Gong.bg през 2007 година. В уеб страницата спортните почитатели могат да открият всичко от света на спорта – български и международен футбол, мнения и разбори, богати и разнородни фото галерии, както и богато видео наличие. Актуални и наситени са секциите за тенис, волейбол, баскетбол, моторни, зимни и бойни спортове. Gong.bg разполага с извънредно качествени създатели, одобрени през годините в спортната публицистика в България.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР