Един от най-атрактивните родни национали и любимец на феновете Боян

...
Един от най-атрактивните родни национали и любимец на феновете Боян
Коментари Харесай

Боян Йорданов подкрепя каузата Не на агресията в училище

Един от най-атрактивните родни национали и любим на почитателите Боян Йорданов , който през този сезон игра за гръцкия гранд Панатинайкос ще се включи в събитието “Не на Агресията в Училище,” проведено от ВК Люлин (София), под патронажа на кмета на столичния регион Люлин Милко Младенов.
Припомняме, че заради зачестилите случаи на експанзия в учебно заведение, Волейболен клуб Люлин (София) със съдействието на Българската федерация по волейбол, провеждат волейболен шампионат навън под надпис “НЕ На Агресията в Училище!”. Събитието ще се организира на 12 май в двора на 90 СУ " ген. Хосе де Сан Мартин”, където ще бъдат ситуирани 10 волейболни стадиони. Участие ще вземат възпитаници от София. Те ще бъдат разграничени в две възрастови групи 4-6 клас и 7-8 клас. Ще се проведат и мачове по така наречен фамилен волейбол - деца в тимове със своите родители.  За участниците са планувани награди и доста прочувствени моменти! Очаква се поддръжката на идеята “НЕ На Агресията в Училище” от доста спортни персони и волейболни митове, както включването им в шампионата.
 12 май ще бъде празник на волейбола, фамилията, децата и техните родители. Волейболният шампионат ще направи неделният ден специфичен и паметен!  Записването става на имейл: [email protected], както и със известие на страницата на Волейболен Клуб Люлин във фейсбук с информация за имената на децата, възрастта им и броя родители и близки в тим. Повече детайлности за шампионата във Facebook може да видите тук. Училищните тимове ще бъдат придружавани от учителите по физическо образование.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР