Един от най-атрактивните хотели в България представи офертите си за

...
Един от най-атрактивните хотели в България представи офертите си за
Коментари Харесай

Михаела Филева е гост изпълнител в СПА хотел край Пловдив

Един от най-атрактивните хотели в България показа офертите си за Националния празник на България 3 март .

Програмата дава обещание незабравимо преживяване точно на най-българския празник, а в хотела ще се насладите на уют, превъзходна храна, луксозна и още доста екстри.



Отпразнувайте вечерта на Националния празник с атрактивна фолклорна стратегия в. На 4 март надарената национална изпълнителка Анастасия Баткова ще се погрижи за положителното въодушевление на гостите на хотела.

Специален посетител на 5 март ще бъде невероятната Михаела Филева , която дава обещание вечер, изпълнена с доста страсти и забавление. Тя ще извърши най-големите си шлагери и песни, които са обичани на дребни и огромни. Част от изненадите на вечерта е и празничната лотария .

е годна за интервала от 03.03.22 до 05.03.22 в това число . Трети март се пада в четвъртък, а това е чудесна опция да го съедините с уикенда и да се насладите на четири почивни дни, като си пуснете единствено един ден отпуск.



Направете вашата резервация час по-скоро, с цел да си гарантирате едно незабравимо преживяване на най-българския празник.

На богата блок маса в за закуска и вечеря ще откриете висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и салами, печени прасенца и обичайни български ястия.

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 33 до 37°C и външно джакузи с гореща вода 38°C. Има и реновирана термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и съвременно оборудвана фитнес зала са част от на комплекса.

В пакета е включено използването на, където професионални аниматори са подготвили редица занимания за най-малките посетители на комплекса, в това число и кино стратегия с обичаните анимационни филми на децата.

Насладете се на четиризвезден комфорт от хотела печелил премиите –

Най-добър за фамилна отмора на 2020 и 2021 година.

Най-добър четиризвезден на 2020 и 2021 година.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР