Един от нападателите на Черно море – Зе Гомеш, напуска

...
Един от нападателите на Черно море – Зе Гомеш, напуска
Коментари Харесай

Черно море се разделя с дошъл от Бенфика

Един от нападателите на Черно море – Зе Гомеш, напуща „ Тича “. Това ще стане по взаимно единодушие и би трябвало да бъде завършено в идващите дни, оповестява „ Мач Телеграф “. Желанието на 22-годишния футболист е да се върне в Португалия и да опитва своя шанс в някой първокласен тим. Зе Гомеш пристигна във Варна от втория отбор на Бенфика, а преди този момент е играл за Портимонензе в Примейра лигата.

Въпросният футболист дебаркира в Черно море преди към година. Зе Гомеш пристигна с огромни триумфи във визитката си – първенец на Португалия с Бенфика, играл в Шампионската лига, отличник на Европа до 17 и 19 години с „ мореплавателите “. През първия си полусезон той записа 15 мача, в които вкара 3 гола (на Ботев Пд, Монтана и Берое). През тази есен Зе Гомеш взе участие в 15 срещи, единствено в 6 бе титуляр, като вкара единствено едно попадение – на ЦСКА 1948 за триумф с 3:2.

Илиан Илиев сигурно ще желае да притегли нападател през зимата. След напускането на Зе Гомеш на „ Тича “ остават единствено с един първокласен нападател – Евгени Сердюк. Украинецът в действителност впечатлява с представянето си, като след идването си във Варна означи 4 гола в 10 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР