Един от надеждните професионални ММА бойци у нас излиза за

...
Един от надеждните професионални ММА бойци у нас излиза за
Коментари Харесай

Мариян Димитров атакува пояса в категория до 77 кг на MAX FIGHT 44

Един от надеждните професионални ММА бойци у нас излиза за купата в категория до 77кг. Боецът от Стара Загора Мариян Димитров ще нападна вакантния пояс на организацията, като мачът за 27-годишния войник е значим тест преди идващото му предизвикателство.
Бившият национал по бойно самбо е призьор от Световното състезание в Казабланка в категория до 84кг, където извоюва второ място, а на Световното в Сочи доближи до бронзов орден след неточност на полуфинал. Мариян Димитров е и нееднократен медалист по битка и разгласен за състезател на годината за 2017-ма година в родния си град Стара Загора. В ММА дебютира през 2012-та година и макар че записва две следващи загуби, бързо наваксва с осем следващи победи най-вече с нокаут. С присъединяване си в „ Maxfight 40 “ даде да се разбере че възможностите му на мощна професионална кариера в ММА са огромни.
Участието на Мариян Димитров в „ Maxfight 44 “ ще бъде значим тест и контролно за боеца в тази категория. На кръга в Свети Влас в спор за шампионския пояс той ще срещне украинеца Владислав Щепанский.
Очаква се през август Мариян Димитров да подпише договор в топ веригата „ Белатор “ и следващо първо присъединяване на международния кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР