Един от начините за всяка нова компания на българския хазартен

...
Един от начините за всяка нова компания на българския хазартен
Коментари Харесай

За кои мачове Betano предлага 0% марж?

Един от методите за всяка нова компания на българския хазартен пазар да притегли повече клиенти е посредством предлагането на предложения за нараснали коефициенти. Всички знаят, че родните играчи постоянно могат да бъдат съблазнени от опция за оптимално огромни облаги. Един от букмейкърите -  е схванал това чудесно, по тази причина е помислил едно много новаторско предложение, което в една или друга степен, въпреки всичко, е заимствано и от съперници. Става дума за офертата 0% марж върху избрани спортни събития от деня. В идващите редове ще забележим за кои спортове важи и в какво се крие разковничето на тази алтернатива.

Какво е Betano 0% марж?

Сама по себе си, офертата дава опция на клиентите да играят с нараснали коефициенти за избрана селекция на обещано спортно събитие. Начинът, по който се реализира това, е в резултат на отхвърли на Betano за приемане на комисионна за съответния двубой. По този метод потребителите играят с чистите ставки, които добиват внушителни размери.

Трябва да имате поради, че опцията не е налична за всяко спортно събитие. Всъщност, компанията дефинира за всеки ден няколко дуела от дневната стратегия на другите спортове, за които да даде повишени коефициенти. Ще разберете кои са те, в случай че до тях има алено означение „ 0% “.

За кои спортове е налично Бетано 0% марж?

Операторът е изредил изчерпателно всички спортове, за които важи предлагането. Те са тъкмо 3 – футбол, баскетбол и хокей. Навярно някои фенове на тениса може да останат разочаровани, само че самата селекция е по-скоро ориентирана към спортове, в които може да има тъждество след постоянното време. От друга страна, за по-голямата част от спортните фенове футболните дуели са от първостепенно значение. Наличието им е задоволително съображение за задоволеност.

Само за дерби мачове ли важи Betano.bg 0% марж?

Това не е наложително, защото компанията постоянно избира разнообразни критерии, съгласно които да даде оферта за 0% марж. За да бъдем почтени, в по-голямата част от случаите това не важи и в такава степен за някои от най-чаканите събития на деня. Подборът е доста разнороден, с цел да може всеки да откри нещо за себе си. Както добре знаете, най-хубавите благоприятни условия за облага не постоянно се крият в дербитата, а по-скоро в по-нискоразредните мачове.

Все отново, Betano ползва тази опция най-вече във връзка с най-големите шампионати, защото ползата към по-слабите шампионати ще е доста по-малък.

Има ли условия, с цел да се възползвам от Betano 0% марж?

Разбира се, наложително е да имате регистриран акаунт в границите на платформата на компания. Оттам насетне компанията не ползва някакви съответни условия за развъртени суми, интензивност или статут на предан клиент. Офертата важи за всички искащи и за момента е безсрочна, защото Бетано БГ не е оповестил краен миг, до който важи тъкмо тази оферта.

Трябва да имате поради, че коефициентите ще са налични единствено преди началото на съответния състезателен двубой, тъй че би трябвало да забравите за игра онлайн с нараснали коефициенти. Въпреки това, може да употребявате кеш навън функционалността когато и да е, когато прецените, че към този момент рискът не си коства.

Офертата на Betano несъмнено си проличава, че ще завоюва много фенове на букмейкъра, когато става въпрос за хазартните играчи у нас. 0% марж ви дава малко по-голям коефициент, което неведнъж може да се окаже разликата сред облагата и загубата.

 

 

 

 *Информация от партньор

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР