Един от начините на водене на хибридна война е да

...
Един от начините на водене на хибридна война е да
Коментари Харесай

Йордан Божилов: Един от начините на водене на хибридна война е да се всява паника

Един от методите на водене на хибридна война е да се всява суматоха, да се всява ерес в популацията на страните и в НАТО. Силата на НАТО е в това, че всяка една страна, без значение какъв брой е огромна, е еднообразно предпазена от всички други страни. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ ръководителят на Софийския конгрес за сигурност Йордан Божилов по тематиката за рецесията с Украйна.

„ Ескалация има, има скупчване на въоръжение на украинската граница, има непрекъснато повишаване на напрежението, обстановката е изключителна – заслужава добър разбор и съответни дейности. Засега реакцията е съответна, без да се основава в допълнение напрежение от страна на НАТО, се подсигурява и се демонстрира доста ясно, че НАТО ще застане зад всяка една страна членка при повишаване на напрежението “, добави той.
Прага: Хибридната война цели разделяне на обществото
Националната тактика за противопоставяне на хибридната интервенция, призната от Чехия, дефинира цели и принадлежности, които са от значително зн...
Прочети повече
Според ръководителя на Младежки закостенял клуб Кристиян Шкварек сега няма сериозна опасност България да бъде въвлечена в тежък стандартен боен спор. „ Притеснявам се, че това напрежение сега може да отмине, да си отдъхнем и поради това отдъхване да не извадим верните поучения от това, което се случи. За България сега вярната констатация е, че за разлика от всички останали европейски страни в НАТО сега в България няма консенсусна, безапелационна, бърза и ясна позиция “, съобщи още той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР