Един от начините да се победи мечия пазар е да

...
Един от начините да се победи мечия пазар е да
Коментари Харесай

Хиперрастежът на Microsoft може да избегне мечия пазар през 2022 г.

Един от методите да се победи мечия пазар е да се влага в акции с непрекъснат напредък. Светският напредък се отнася до траектория на напредък, която не е сензитивна към цикличността на пазара. По този метод обвързваните активи нормално се показват както на възходящи, по този начин и на низходящи пазари. Според Wedbush акциите на Microsoft (NASDAQ:MSFT) са всемирски спечелили, защото излагането им на сегменти с висок напредък може да докара до неустановен разцвет.Според анализатор от InvestorPlace Microsoft има доста лостове в актуалната пазарна среда. На първо място, това е подценена акция, която е била свръхпродадена. И на второ място, нейните всемирски свойства за напредък биха могли да провокират неспокойствие от покупки от вложители, търсещи систематизиране на активи с висока увереност по време на предизвикателно време за пазара.Оценка на светските атрибути на MicrosoftПриходите на Microsoft идват от 3 основни сегмента: образован облак, продуктивност и бизнес процеси и повече лични компютри. Анализаторът структурира разбора си на този микс от доходи, като ги разделя на съществени точки.
Microsoft създава почти 35% от приходите си от своя образован заоблачен пазар посредством предлагането на Azure. Пазарът на облачна инфраструктура се чака да нарасне с 5-годишен кумулативен годишен ритъм на напредък (CAGR) от 13.4% до 2026 година Освен това Microsoft има към 20% от пазара на облачна инфраструктура.Персоналните компютри на Microsoft съставляват към 34% от приходите ѝ. Индустрията за лични компютри е достигнала зрялост, като плануваният CAGR е едвам 8.17% до 2026 година Освен това, с пазарен дял от към 3.4% за своята повърхностна линия от устройства, Microsoft не има огромна част от промишлеността.Това оставя 31% от приходите на Microsoft, които произтичат от продуктивността и бизнес процесите. Пазарът на програмен продукт за работливост се чака да нарасне със CAGR от 12.6% до 2026 година, а Microsoft има 48.08% от пазара.Като цяло Microsoft има 5-годишен действен приход CAGR от 26.27%, което въплъщава общия растеж на сегментната експозиция.
За да се заключи, основните сегментни вертикали несъмнено демонстрират, че MSFT акциите са световна игра за напредък. Въпреки че растежът на сегмента на персоналните компютри в Microsoft не е впечатляващ, той обезпечава основни синергии за останалата част от предприятието. По този метод, в случай че плануваните трендове се запазят, евентуално е Microsoft да продължи да създава експоненциален напредък на приходите.Вердиктът за равнището на цените на MSFT акциитеВъпреки че на доктрина непрекъснатият напредък значи, че цената на акциите ще пораства безпределно, към момента си коства да се реши дали MSFT акциите обезпечават напредък на рационална цена. MSFT акциите са намалели с 21% досега, което значи, че са отворили разлика в цената, която се предава от относителните индикатори за оценка. Например, съотношението цена/печалба на MSFT е 10.8% нормализирана отстъпка, а коефициентът на обвързване от 0.9 допуска, че пазарът акцентира растежа на приходите на акция.И най-после, акциите на Microsoft демонстрират признаци на възобновяване, откакто се възвърнаха от ниската си стойност на RSI от 32.84 доникъде на 50-те, като в същото време се търгуват над 10-дневната си пълзяща междинна. По този метод MSFT акциите могат да бъдат един от дребното активи, които ще възстановят последните си загуби в този мечи пазар.*Материалът е с изчерпателен темперамент и не е съвет за покупка или продажба на акции на Microsoft на фондовите пазари.
Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР