Един от много силно представилите се за ЦСКА играчи при

...
Един от много силно представилите се за ЦСКА играчи при
Коментари Харесай

Занев: Новата схема ми харесва, Осиек е напълно преодолим

Един от доста мощно представилите се за ЦСКА играчи при успеха 1:0 над Осиек в Лига Европа – Петър Занев, регистрира много по-позитивното показване на „ червените”. Той отдаде на това както на новата скица 3-5-2, по този начин и на наличието на опитни фигури като Николай Бодуров и Кристиян Малинов.

„ Като себераздаване, тимът се раздаде на най-много. Като игра – има какво да се желае, би трябвало доста повече да владеем топката. С течение на събитията и тези два-три мача слаби, които направихме, през днешния ден напрежението беше в наша щета, само че се справихме с страстите. За наша огромна наслада не допуснахме гол, само че пък вкарахме единствено един”, разяснява Занев пред bTV.

„ Схемата на мен персонално ми харесва, тъй като в Русия 5-6 година съм я практикувал. Търси се по-голяма сигурност в средата на терена и да не позволяваме такива неточности, каквито направихме против Етър и Черно море. В известна степен се справихме, само че следва реванш.”

„ Винаги съм твърдял, че всеки отбор има потребност от опитни футболисти. Днес се видя, че когато аз и Бодуров сме в отбрана, а Малинов - в средата, отборът стои по друг метод. Познаваме се добре освен с Бодуров. И Нуно Томаш изигра много добър мач. Той е футболист, който мисли на терена и се придвижва добре.”

„ Футболът е групов спорт, всички сме подвластни един от различен. Затова сме дружно на терена – да си оказваме помощ и да си покриваме грешките.”

„ За мен Осиек е изцяло реализуем отбор. Да, добре играха, владеят топката. Но не трябва да се подценяваме, ние, българите много се подценяваме. С по-голямо самочувствие би трябвало да се справим”, разяснява 33-годишният благоевградчанин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР