Един от малкото възможни варианти това Народно събрание да сформира

...
Един от малкото възможни варианти това Народно събрание да сформира
Коментари Харесай

Атанасова: Възможен е кабинет на малцинството на ГЕРБ

Един от дребното вероятни разновидности това Народно заседание да образува държавно управление е кабинет на малцинството на ГЕРБ - това уточни ръководителят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова пред Нова телевизия.

" Партиите да помислят дали това систематизиране на парламентарните сили, поради което не наподобява действително излъчването на държавно управление, не е в действителност нова опция. Всички ние явно сме излъчени по този начин от българските жители, с цел да се направляваме взаимно. Този паритет и баланс на силите в действителност е опция да не допуснем лобистко законодателство, взаимно да се направляваме, с цел да няма неприятни сигнали и зле написани нормативни актове, " уточни тя.

Тя разяснява и поканата на съпредседателите на " Продължаваме промяната " към политическите водачи на среща в една от залите на Народното събрание, където да се разиска изхода от политическата рецесия. На рецензиите на Асен Василев, че по това време Бойко Борисов е играл футбол и е давал нареждания по телефона, тя отговори:

" Те желаеха Борисов да бъде в пандиза и по тази причина нелегално го арестуваха, по-късно да се пенсионира, по-късно да не подрежда отнякъде. Сега имат искания какво прави Борисов в свободното си време, при изискване, че той отхвърли да бъде депутат, с цел да може да се търси някакво единодушие. "

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ заяви и че партията ще поддържа законопроекта на Българска социалистическа партия за връщане на хартиените бюлетини, като са подготвени да внесат и свое предложение:

" Не мисля, че това може да се назова " коалиция на хартиената бюлетина ", а по-скоро " коалиция на избора на хората ". Да уважим опцията им по какъв начин да вършат своя избор, " сподели Атанасова.

От " Продължаваме промяната " предвидиха образуване на болшинство в Народното събрание:

" Виждам подготвеност за образуване на държавно управление към ГЕРБ, " уточни някогашният министър на образованието акад. Николай Денков пред БНР.

" Знаково беше, че Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на ГЕРБ, че персонално ръководителят на Българска социалистическа партия предложи тази кандидатура, което демонстрира ангажимент на друго равнище. Те имат право на избор, само че при всеки избор се носи отговорност, " добави той, визирайки изборът на ръководител на Народното събрание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР