Един от мъжете, обвинени в убийство във връзка със смъртоносната

...
Един от мъжете, обвинени в убийство във връзка със смъртоносната
Коментари Харесай

Предполагаемият стрелец по време на празнуването на Super Bowl на Kansas City Chiefs каза на полицията, че „просто е бил глупав“: клетвена декларация

Един от мъжете, упрекнати в ликвидиране във връзка със смъртоносната пукотевица на празника на успеха на Kansas City Chiefs Super Bowl предходната седмица споделил на полицията, че „ просто се е държал неуместно “, когато „ настъпил “ против група непознати по време на вербален спор и разкрил огън в навалица от хора с деца, съгласно правосъдните документи.

Линдел Мейс, 22, от Рейтаун, Мисури, е сниман на видео за наблюдаване отвън историческата Юниън Стейшън в Канзас Сити по какъв начин нападателно се доближава към членове на друга група, съгласно клетвените заявления на полицията, получени от Fox News Digital. В документите се показва, че разногласието сред двете групи е почнал поради убеждението, че хората от другата група ги зяпат.

Видеото демонстрира, че Мейс е първият, който стартира да стреля по човек, който бяга от макар че е бил заобиколен от тълпи от хора, в това число деца, съгласно клетвената декларация.

По време на изявление с детективи от болница, където Мейс беше лекуван, откакто беше ударен от стрелб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР