Един от любимците в Сървайвър“ Стефан Попов - Чефо отново

...
Един от любимците в Сървайвър“ Стефан Попов - Чефо отново
Коментари Харесай

Любов като на кино: Чефо от "Сървайвър" и Дени от "Един за друг" имали кратка, но бурна афера

Един от любимците в „ Сървайвър “ Стефан Попов - Чефо още веднъж е в тима на красивите и необвързани мъже, написа в. " Галерия ".

Фаворитът за огромната премия към този момент нямал нищо общо с внучката на легендата на „ Левски “ Стефан Стайков-Заека - Дени, чиято звезда изгря в сантименталното шоу „ Един за различен “. След края на формата стана ясно, че хубавицата е зарязала колегата си Дани, с който се изяви на екран като двойка, заменяйки го с Чефо.

Връзката им почнала като на смешка - бурно и бързо, и завършила със същия размах. Младите имали интимни връзки едвам няколко месеца, след което решили да поемат по разнообразни пътища. Според близки Стефан е индивидът, който се е отдръпнал от концепцията за дълги и постоянни взаимоотношения, по тривиалната причина - несходства в характерите. С Дени даже не намерили време публично да се показват на роднините, по тази причина и късата обич не бе необятно коментирана в медийното пространство.

Стефан може да бъде избран като авантюрист. Обожава да пътешества. Разходките зад граница са обичаната му пристрастеност. А любопитна детайлност е, че последния си рожден ден прекарва самичък в Гърция. Решава няколко дни преди персоналния си празник, че има потребност от „ бягство “. Събира куфарите си и без предизвестие се насочва на следващото си премеждие. Обича по равно планината и морето, само че някак синия безспир го тегли една концепция повече. Вероятно за това способства фактът, че е израснал край морските талази. Най-запомнящите дестинации, които е посетил, са Йордания, Занзибар и Дубай.

Освен като водещ, мнозина са виждали Чефо зад питейните заведения на едни от най-популярните столични заведения, само че не в ролята на мъж, който купонясва с шотове, а като извънредно добър барман. Коктейлите, връзката с клиенти и въобще престоят в нощните клубове го трансформира в секссимвол, който избира изкуството пред опцията за плевел живот, изпълнен с лекомислени връзки.

Според осведомени, в случай че завоюва огромната премия в „ Сървайвър “ ще я влага в пътувания и нови планове. Във формата той показва изключителна непосредственост с всички като за „ свои хора “ дефинира Благой Георгиев и Снежана Макавеева. Извън стените на шоуто Стефан се е срещал с Филип Буков. Няма врагове, само че не симпатизира на мнозина от племето на воините, които преди дни навлязоха в пикантен вербален конфликт със звездите.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР