Един от любимците на привържениците на Левски - Саша Симонович

...
Един от любимците на привържениците на Левски - Саша Симонович
Коментари Харесай

Саша Симонович: ПАОК е добър отбор, но не от най-висока класа

Един от любимците на последователите на Левски - Саша Симонович - показа упованията си за днешната борба с ПАОК. Саша има опит в дуелите с " двуглавите орли ". Срещу тях излизал с Арис.

" Левски има късмет, изключително в първият мач на " Георги Аспарухов ". Публиката е въодушевена и желае резултати. Хората поддържат тима и виждат, че играе добре. Това е заслуга най-много на треньора Станимир Стоилов и помощниците му. Ще бъде тежък мач, ПАОК е един от водещите тимове в Гърция и в последните години е съперник на Олимпкакос. Когато играех за Арис Солун, тогава " двуглавите орли " бяха зад Олимпиакос, Панатинайкос и АЕК. Но, ето - с доста работа нещата се получават през последните години. Сега подвигнаха много равнището. Резултатите са на разположение. Имат положителни футболисти и ще е мъчно за Левски, само че това е футбол и всичко е допустимо да се случи в тези два мача. " Сините " имат положителни футболисти и могат да реализират хубави резултати ", стартира Симонович пред " Мач Телеграф ".

" Относително е да кажем дали щеше да е по-добри първата среща да е в Гърция, а реваншът - на " Герена ". Може да си направил прекрасен резултат като посетител, само че напрежението като хазаин да докара до противоположен резултат. След като махнаха головете на непознат терен - няма изключително огромно значение дали си хазаин в първия мач, или посетител. Най-важно е момчетата да са спокойни. Публиката и треньорите са зад тях. Те би трябвало да излязат и да покажат това, на което са способни, нищо повече. Защото го могат и го демонстрираха. ПАОК е добър тим, само че не е от най-висока класа. Не е огромна разликата. Това е турнирен дуел и всяка неточност се санкционира. Не бива да са внимателни, а да проучват позволените неточности и да дебнат противника да сбърка. Турнирните мачове се играят по този начин. Трябва да се излезе плътно, проведено и да се чака късмет. Има момчета, които могат да осъществят, добра е халфовата линия, постоянна е и защитата. Левски несъмнено наподобява добре. Когато играех за Арис съм имал мачове и против ПАОК, дербито на Солун. Има заряд в такива срещи, тяхната аудитория е доста въодушевена и поддържа тима до край. На " Тумба " не се играе елементарно.

Факторът Станимир Стоилов е доста значим. Вероятно той и щабът са най-важният фактор. Има доста образци по какъв начин даден тим при един треньор играе добре и реализира резултати, а при различен същите футболисти играят едва. Така че Мъри се потвърди като ментор за следващ път. Направи един добър отбор, който може да играе против всеки и да го победи, без да се тормози. Това го виждат всички. Той е най-големият фактор на " Герена ". Мисля, че можем да станем очевидци на доста добър сезон за Левски. Надявам се клубът да си стъпи на краката след тези финансови компликации, които имаше и те към този момент да са отминали. Дано не се стига до обстановка, в която да се постанова да се продават съществени футболисти. Това ще е проблем.

В последните години Левски не реализира нищо в европейските клубни шампионати. Вероятно този мач ще покаже дали може да се стигне до пробив. В никакъв случай не трябва да се вършат нещастия, в случай че не се в профил ПАОК. Защото тимът се построява и нека успее да надгради. Загадка е този мач, може всичко да се случи и го чакам с голям интерес, както аз, по този начин и всеки един левскар. Дано момчетата да не прегорят от огромно предпочитание и от огромните упования. До този миг знаем, че ПАОК взе участие постоянно в Европа, а Левски тази година стартира да стъпва на краката си. " Сините " би трябвало да излязат мъдро и да не се позволяват непотребни опасности ", приключи Симонович.
 Генералният спонсор на Левски оказва помощ с облагородяването на Сектор
Генералният спонсор на Левски оказва помощ с облагородяването на Сектор " В "

По образеца на Трибуна " Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР