Един от любимците на привържениците на Левски - Роман Прохазка,

...
Един от любимците на привържениците на Левски - Роман Прохазка,
Коментари Харесай

Прохазка: Любовта на феновете значи повече от титли и купи

Един от любимците на последователите на " Левски " - Роман Прохазка, се сбогува със " сините " почитателите. Те се събраха с цел да изпратят словака, който напуща клуба след пет години и към този момент ще пази цветовете на чешкия първенец " Виктория " Пилзен.
Изпратиха Роман Прохазка с плакет Словакът се срещна с Красимир Иванов, след което отиде да се сбогува с почитателите на "Левски "
Въпреки че не завоюва нито един трофей с " Левски ", Роман Прохазка беше изпратен като легенда от почитателите след близо 180 мача и 26 гола със синята фланелка.

" Много е особено това нещо. Когато пристигнах в този момент, доста се разчувствах. Приятно е, такова нещо не съм преживявал до момента и по тази причина е доста особено за мен. Не чаках нищо, изумен съм какъв брой хора пристигнаха да ме изпратят. Невероятно е и съм горделив от това. Казват, че не ставаш левскар, а се раждаш подобен. При мен стана противоположното. Давах обич на " Левски " и я одобрявах от почитателите. Всеки мач, всяка победа ми остават като спомен. Спечелих любовта на почитателите, което от време на време е повече от купа или купа ", сподели футболистът пред публицистите.

" Трудно ми е, че напущам " Левски ". Когато си бях в Словакия, ми мина, само че откакто се прибрах през вчерашния ден, още веднъж ми е тежко. Това обаче ми е решението и няма да скърбя. Истина е, че послушах главата си. " Левски " ми предложи контракт, само че взех друго решение. Няма да кажа нищо неприятно за " Левски ". Благодарен съм на клуба за всичко. Може би единствено аз усещах, че не ме желаят задоволително. "

" Щом нищо не сме спечелили за тези 5 години, значи нещо куца. Не съм индивидът, който да търси аргументите в това. Уважавам всички треньори, които са ме упражнявали. С българите се разбирах повече - Антонио Вутов, Васил Панайотов, Иван Горанов. ", разяснява още Прохазка.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР