Един от любимците на на феновете на Левски Дарко Тасевски

...
Един от любимците на на феновете на Левски Дарко Тасевски
Коментари Харесай

Тасевски: За Левски този мач е на живот и смърт, а при Славия - излизаме за победа, но каквото стане

Един от любимците на на почитателите на Левски Дарко Тасевски му следва завръщане на " Герена " за най-старото столично дерби.

Пред " Блиц " северномакеднецът заяви, че в никакъв случай в кариерата му не се е случвало да бъде в серия от 6 следващи мача без победа, в каквато е воденият от Станимир Стоилов отбор.

" За мой шанс там не съм попадал в подобен миг - да нямам победа шест следващи мача. Но по моето време две загуби бяха покруса, мога да си показва в този момент какво е 6 срещи към този момент да няма победа. Да, имат опитни футболисти, които са играли на високо равнище - Ивелин Попов, Жоро Миланов. Те са положителни играчи, които може би ще поведат тима и ще са от огромна помощ за останалите футболисти в клуба ", съобщи Тасевски.
 Затворниците от Левски победиха тези от ЦСКА
Затворниците от Левски победиха тези от ЦСКА

Пред погледа на Иво Ивков

" Този мач постоянно е забавен, изключително за мен е доста вълнуващо, когато излизаме против Левски, още повече на " Герена ". Успяхме да ги бием преди шест мача, за тяхно страдание по-късно стартира миникриза при тях. Ще се опитат непременно да завоюват и да се върнат на верния път. Докато при нас няма напрежение. Играем добре, натрупахме задоволително точки. За тях този мач е на живот и гибел, а при нас - да, излизаме за победа, само че каквото стане.

На 38 съм към този момент, годинките тежат. Няма по какъв начин, това е природа, не можем да прескочим тези неща. Срещу Черно море играх 60 минути, добре се показах ", добави северномакедонецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР