Един от любимците на феновете на UFC в средна категория

...
Един от любимците на феновете на UFC в средна категория
Коментари Харесай

Мачида със силни думи след тежката загуба

Един от любимците на почитателите на UFC в междинна категория Лиото "Драконът " Мачида претърпя трета поредна загуба при завръщането си в Октагона на 28-ми октомври, само че за него "оттеглянето в никакъв случай няма да бъде алтернатива ".

"Драконът " беше тежко нокаутиран от Дерек Брънсън в първия рунд на събитието на UFC в Сао Пауло, Бразилия предишния уикенд, само че в този момент, четири дни след най-бързото му проваляне в неговата ММА кариера, той излезе с изказване в обществените мрежи.

Дерек Брънсън опитоми Дракона с нокаут в първи рунд

"Бих желал да благодаря за всичката поддръжка, която получих от моите почитатели! Аз съм вкъщи, със фамилията си, възстановявайки се от това, което се случи, само че въпреки всичко в мен има възприятие, че съм постигнал нещо, защото всеки може да се откаже от концепцията да се завърне на бойното поле след съвсем две години отвън спорта. Най-голямата ми загуба щеше да бъде да се откажа от фантазията, която в миналото беше моята благословия. Още по-голяма загуба би било да ви вдъхновя да не продължавате напред, когато всичко, което е належащо е да вдигнете глава и да продължите. Благодаря на всички за посланията, изпълнени с любов и мощ. Да речем, че Драконът се е върнал и пред него алтернатива да се откаже няма! В деня, в който взех решение, че няма да спра да се удрям, желаех да ви покажа, че без значение от всички компликации в живота, вие сте или войник, или страхливец. Това, което дефинира индивида всъщност, не е дали губи или печели, а решимостта му да върви по пътя, в който има вяра. Още един път ви благодаря, че сте на моя страна. Винаги ще разгадавам на поддръжката и вие можете да разчитате на моята ", съобщи Мачида.

Мачида (22-8) се надяваше да вземе присъединяване в първото събитие на UFC в Белем (родното място на бразилското джу-джицу) на 3-ти февруари, само че след тежката загуба от Брънсън той получи 60-дневна здравна възбрана от Бразилската атлетическа комисия (CABMMA).

Бившият първенец на UFC в полутежка категория към този момент е изгубил четири от последните си пет срещи в Октагона. Последната му победа датира от декември 2014-та година, когато изпрати в нокаут Си Би Долоуей за единствено 62 секунди на събитие в Баруери, Бразилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР