Един от любимците на феновете на Ливърпул Андрю Робъртсън се

...
Един от любимците на феновете на Ливърпул Андрю Робъртсън се
Коментари Харесай

Робъртсън се шегува с Ван Дайк: Поставях го в джоба си, когато играехме един срещу друг

Един от любимците на почитателите на Ливърпул Андрю Робъртсън се възползва от опцията да позабавлява своите фенове в обществената мрежа „ Twitter “ до момента в който трае насилствената отмора поради продължаващата коронавирусна рецесия, която провокира безпорядък в професионалния футбол. 26-годишният Робъртсън ще се надява да вдигне в ръцете си трофея от Висшата лига в края на сезона, само че опустошителната световна пандемия, засегнала хора от всички региони на Острова, докара до прекъсване на британския футбол най-рано до 30 април.

„ Мърсисайдци “ имат 25 точки преднина пред втория в класирането Манчестър Сити на върха на таблицата във Висшата лига и са агонизиращо близо да прекършат 30-годишната „ суша “ от купа в Англия.

Въпреки неяснотата към завършека на сезона,левият бек на Ливърпул сподели, че е в положително въодушевление, защото в четвъртък следобяд той организира самобитна полемика с почитателите си, в която те му задаваха въпроси.

Един от потребителите в „ Twitter “ пусна фотография, показваща Робъртсън против Върджил ван Дайк по времето, когато двамата играеха в шотландското състезание, надлежно с екипите на Дънди Юнайтед и Селтик.

„ Някой от двамата помни ли тази фотография преди 6 години и кой мислиш, че завоюва дуела там? “, попита той.

Робъртсън ясно почувства, че има единствено един победител и отговори, шегувайки се:

„ Спечелих топката, сложих го в задния си джоб през целия дуел!! “

I won the ball, had him in my back pocket all game!! https://t.co/WwHiuPCtIw
— Andy Robertson (@andrewrobertso5) March 19, 2020
По-рано Робъртсън беше малко по-благосклонен към Ван Дайк и показа, че се радва, че към този момент няма потребност да играе против него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР