Един от любимците на българската публика Виктор Калев ще отпразнува

...
Един от любимците на българската публика Виктор Калев ще отпразнува
Коментари Харесай

Виктор Калев до ден днешен не може да забрави хубавата Елена

Един от любимците на българската аудитория Виктор Калев ще отпразнува 55-ия си рожден ден благополучен от супер сполучливото турне, което направи в последните 2 месеца с хитовия си театър " Грамофонът “.

То ще приключи тъкмо след персоналния му празник, когато той ще зарадва хилядите си почитатели в Зала 1 на НДК,  която е разпродадена още преди 3 месеца.  За последната половин година Виктор цялостни най-голямата ни зала в културна институция за повторно, което е необикновен триумф.

Датата 20 октомври обаче е резервирана единствено за най-близките му хора - най-личен посетител, несъмнено, ще бъде племенницата му, която съвсем е осиновил — по този начин се майтапи самият той през последните години.

15-годишната хубавица Вяра е дъщеря на брат му Георги, но през годините артистът я приел като свое родно дете, а то значи доста за него. Той постоянно показвал на приятелите си нейни фотоси и се хвалел с фотосите, където са дружно с нея. Последният им общ кадър е от лятото на морския бряг, на която се вижда каква красива госпожица е станала Вяра.

Между другото, нейна кръстница е певицата Тони Димитрова - цялата фамилия желала тя да им е като родственик и в този момент всички назовават гласовитата бургазлийка с умилителното Кръстницата. От обкръжението на надарения комедиант са безапелационни, че отношението към племенницата му безспорно е доказателство за огромната му потребност да изпита родителска страст.

Като причина за неналичието на свое дете, най-близките му считат, че той към момента не може да откри подобаващата жена, на която да се опре и да го подари с поколение. Запознати настояват, че единствената жена, която е обичал в живота си, е актрисата Елена Бозова, чийто глас познават всички.

Това е гласът зад кадър на епизодите от риалитито " ВИП Брадър “, също така мнозина я разпознават и като водеща в известния ефир на радио " FM+ “. Тяхната история е колкото тривиална, толкоз и прочувствена. Първо и двамата са от красивия родопски град Златоград. Познаващи ги считат, че любовта им е била по-скоро детска, която през днешния ден се е трансформирала в едно същинско и огромно другарство.

Двамата дружно аплайват във ВИТИЗ (сега НАТФИЗ) и ги одобряват. Преди това обаче те дружно се приготвят за изпитите. Елена или Ечето, както й споделят, е три години по-малка от него, приключва гимназия в София, а студентът Виктор таман учи първа година... химия в Софийския университет. Двамата се връщат в Златоград при започване на лятото, с цел да се приготвят дружно за театралния институт – сменят се, ту тя играе роля на изпитната комисия, ту той. Накрая документите им подава сестрата на Ечето, тъй като на тях им било неловко, напомня " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР