Един от „любимите синове” на Рома – Алесандро Флоренци се

...
Един от „любимите синове” на Рома – Алесандро Флоренци се
Коментари Харесай

Един от любимците в Рома: Най-слабият ни тим през последните 6 години

Един от „ обичаните синове” на Рома – Алесандро Флоренци се изрече красноречиво и сериозно по отношение на акцията, която клубът е напът да изпрати през 2018/2019. Юношата на „ джалоросите” без никакво съмнения я уточни като най-слабата за тима през последните 6 години.

В неделя от 21,30 часа римляните одобряват към този момент сигурния първенец Ювентус, като успеха е единствената алтернатива пред тях в обезверената гонка за място в топ 4, който с цената на присъединяване в Шампионската лига. Рома дружно с Милан имат по 59 точки след 35 кръга, като изостават на 3 зад четвъртия към този миг Аталанта. Третият Интер също не е доста надалеч със своите 63 точки.

„ Мачовете сред Рома и Ювентус постоянно са били специфични, знаем какво значат те за хората от нашия град. В последна сметка обаче и тук се присъждат най-вече три точки, а ние имаме потребност от тях по всеки един начин”, разяснява 28-годишният Флоренци.

„ Настоящата акция е най-слабата за Рома през последните 6 години, защото изпуснахме доста точки в обстановка, при които държахме успеха в ръцете си. Има доста аргументи, заради които Ювентус е толкоз надалеч пред нас, само че сега просто би трябвало да се върнем на правилния път.”

Флоренци също по този начин се пошегува с следващото отсрочване по отношение на плана на Рома за нов стадион. Италианският национал съобщи, че се усеща малко като легендата Франческо Тоти, който неведнъж преди отдръпването си от футбола изрази предпочитание да играе на чисто ново оборудване. „ Ако нещата продължат по този начин, ще приключа като него. Мисля, че този клуб и тези почитатели имат правото да се радват на собствен личен стадион”, добави поливалентният Флоренци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР