Един от лидерите в Северозападната Трета лига – ОФК Локомотив

...
Един от лидерите в Северозападната Трета лига – ОФК Локомотив
Коментари Харесай

ОФК Локомотив стартира своята зимна подготовка

Един от водачите в Северозападната Трета лига – ОФК Локомотив – Мездра, стартира зимната си подготовка.

Старши треньорът на „ железничарите “ Диан Попов изведе на първата подготовка за тази година 18 футболисти.

Сред тях бяха две нови попълнения. Това са опитният централен нападател Петко Петков (33 г.), който е играл в редица клубове във втора и трета дивизия и идва от Вихрен – Сандански, и голмайсторът на мездренските „ железничари “ през сезон 2020/2021 Лионел Матадос (25 г.), който през есента обличаше екипа на Надежда – Доброславци. Очаква се в сряда към подготовката на тима да се причисли роденият в Мали отбранителен полузащитник Мохамед Сила̀ (24 г.), играл за последно във ФК Дреновец.

На проби в тима са крилото Йордан Георгиев (22 г.), който идва от Гранит – Владая и централният бранител Ивайло Тодоров (19 г.) от дублиращия отбор на ПФК Ботев – Враца. От досегашния състав са освободени Ивайло Орлинов и Паоло Петков.

По уважителни аргументи заниманието пропуснаха голмайсторът на тима през есенния полусезон Васил Калоянов и халфът Деан Иванов, който през днешния ден е рожденик.

Подготовката на Локо – Мездра за пролетния полусезон ще протече напълно при домашни условия. Планирани са шест контролни срещи. Първата от тях е тази събота, 14 януари, на градския стадион с ФК Дреновец. Останалите уговорени инспекции са на 21 януари с Ботев II – Враца (предстои да се посочи домакинството), на 28 януари с ПФК Монтана 1921 (домакин), на 3 февруари с Балкан 1929 – Ботевград (гост) и на 11 февруари с Витоша – Бистрица (домакин). Търси се противник за 18 февруари.

Шампионатът в Северозападната Трета лига ще бъде възобновен на 25 февруари. В първия пролетен кръг ОФК Локомотив – Мездра приема ОФК Левски 2007 – Левски.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР