Един от лидерите в българския национален отбор Спас Делев говори

...
Един от лидерите в българския национален отбор Спас Делев говори
Коментари Харесай

Спас Делев: Треньорът не играе, ние сме на терена и ние сме си виновни

Един от водачите в българския народен тим Спас Делев приказва пред медиите след последния съдийски сигнал на дуела с Литва. Родният отбор позволи срамна загуба с 0:2 в София и публично се елементарни с класиране за идното Европейско състезание.

 

“Можеше мачът да се развие в друга посока. Аз съм най-главният провинен. Треньорът не играе, ние сме на терена, ние би трябвало да вкарваме, да се раздаваме. Никой други не ни е отговорен - нито треньори, нито управление. Това се обърка, че не съумях да вкарам. Поемем отговорността. Аз съм умел състезател. Това беше задължаващо състояние. Имах 100-процентово състояние и не съумях.

Това е нашата страна, ние я пазиме. В последно време не я пазиме както би трябвало. Тежко е, само че би трябвало да се вдигнем и да дадем максимума от себе си. Трябва да се вдигнем всички, с цел да създадем победа. Искаме да излезем от това. Ние се борим за България.

Ние не играем добре. Ние имаме обстановки и ние би трябвало да им вкараме, а не те на нас.

Докато има късмет, ще се борим. Ще оставим сърцата си на терена. Може другите съперници да нямат шанс. Всички осъзнаваме какво сме създали, с цел да се стигне до тук. Ние сме едно цяло. Още не нищо не съм споделил на младите, само че ще го кажа, би трябвало да се извиня. Всеки би трябвало да си поеме отговорността ”, съобщи Делев, предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР