Един от лидерите в агитката на ПиринКонстантин Капчин определи като

...
Един от лидерите в агитката на ПиринКонстантин Капчин определи като
Коментари Харесай

Лидерът на феновете на „Пирин“ К. Капчин: Отлагането на вековния юбилей за догодина е срам за Благоевград, привържениците ще организираме честването сега

Един от водачите в агитката на " Пирин " Константин Капчин дефинира като срамно отлагането на вековния празник на благоевградския футбол за следващата година.

Лидерът на почитателите на „ Пирин Секретен сътрудник “ показа в обществената мрежа, че последователите вършат организация за честване на празника преди края на 2022 година, в която навършва кръглата годишнина от появяването на най-популярната игра в регионалния център на Пиринско.

Ето какво написа капчин във Фейсбук;

Приятели, от през вчерашния ден мира не ми дава обстановката с отлагането на празненствата за 100 години Пирин. 24 часа се чудех дали да зачекна тематиката, в началото се бях отказал да приказвам, само че в случай че мълча по този въпрос просто няма да бъда аз. От първия ми мач на този стадион съм видял и съм се влюбил в емблема с орел стъпил на топка върху планина с написана година 1922.

Помня като дете 1997-а година по случай 75-та годишнина имаше едни картонени шапки с надпис - 75 години футбол в Благоевград. Дори и тогава при притежател АКБ Форес или Чомбе или пък някой различен безхаберник имаше нещичко. За празник не са нужни и пари, нужни са хора, които да честват и такива, които да ОБИЧАТ!

Майната им на резултатите, майната му на класирането, тази година е вековна за нас и всички би трябвало да ни е позор, че няма и даже надписче на екипа, че няма и едно флаерче, че няма да се съберат ветерани, деятели и почитатели на по една бира да речем една неделя на Гнездото!

Добре най-малко, че има хора като Нико Ризов, който прави организация за фенско честване и Методи Кехайов, който събра неповторим списък, написа един от на-върлите почитатели на орлетата Константин Капчин.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР