Един от лидерите на Юг в ББЛ А група -

...
Един от лидерите на Юг в ББЛ А група -
Коментари Харесай

Хебър не се затрудни с Раковски

Един от водачите на Юг в ББЛ А група - Хебър нямаше проблеми да завоюва последния си мач от постоянния сезон, откакто в личната си зала „ Иван Симеонов “ надделя Раковски със 102:65. 

Отборът от Пазарджик може да приключи първи в крайното класиране, единствено в случай че директният му съперник Хасково направи неверна стъпка против Пловдив Мамбас в неделя, защото преимуществото в директните мачове е за отбора на Янко Желев. 

Иначе Хебър натрупа двуцифрена преднина още в началните минути на дуела с Раковски, като на процедура си свърши работата през първото полувреме, след което се откъсна с 56:28. Домакините преобладаваха по всички индикатори и до края завоюваха още по-убедително. 

Юлий Арабаджийски записа 20 точки и 10 битки за триумфа. Станислав Тенов има 19 точки, с 18 и 12 битки е Станислав Ваклинов, а по 17 точки вкараха Методи Илиев и Христо Бъчков (9 борби). 

За Раковски Милен Иванчев се регистрира с 15 точки и 13 битки, Даниел Колев е с 14 и 7 битки, а Александър Болашиков е с 10 и 8 битки.

Снимка: ББЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР