Един от лидерите на Ултрас Левски - Адриян Петров, гостува

...
Един от лидерите на Ултрас Левски - Адриян Петров, гостува
Коментари Харесай

Лидер на Ултрас Левски: Собственикът на клуба Сираков няма да бъде сменен скоро

Един от водачите на " Ултрас Левски " - Адриян Петров, гостува в " Студио Дерби ". Той приказва за идното основаване на съдружие, в което да се трансферират всички акции на клуба.

" Левски има притежател и той няма да се смени в скоро време. Собственикът ще продължи да бъде Наско Сираков. Идеята за сдружението няма по какъв начин да се реализира в идващите месеци. Процесът няма да бъде толкоз бърз, колкото някои хора си мислят. За да стане това, хората би трябвало да одобряват концепцията за своя. Има огромно съмнение към всички проведени последователи от страна на елементарния, редовия почитател.

Това е неточност на всички проведени групи, които по една или друга причина изгубиха доверието на елементарния, редовия почитател. Затова това съдружие е прелестна концепция - всеки редови почитател на Левски, който усеща, че не е показан уместно от проведените последователи - това е съвършен метод да се чуе неговият глас непосредствено към клуба. Така ще се разсеят всевъзможни подозрения кой ще завладява Левски, че 100 индивида ще си вършат каквото си желаят. Нещата са 50 на 50 кой носи отговорност - един поради своята интензивност, различен - поради своята бездейност. Това е въпрос на персонален избор, дали ще се взе участие в нещо такова.

Една от главните хрумвания на това съдружие е да обезпечи финансов тил на Левски, да не позволява тази бездна, която се отвори след събитията с господин Божков. При огромен бюджет, съществени вложения и заплати, случва се трус в страната и Левски остава без финанси, на ръба на оцеляването. Това съдружие би трябвало да обезпечи този най-малък тил. За да се случи това нещо, сдружението няма по какъв начин да бъде от 50, 100 или 1000 индивида. Ако са толкоз, сдружението няма да може да обезпечи този тил и няма да има тежест пред левскарите, няма да бъде на почитателите. Трябва да има по-широка акция, с цел да се чистят въпроси от редовия, всеобщ почитател. Най-големият капитал на Левски не е тази или онази организация, а е всеобщият почитател, който прави разликата нашият клуб да бъде по-различен от другите. Клубът дава отговор позитивно на това нещо ", сподели той.
 Левски с значима информация за почитателите преди мача с Ботев (Враца)
Левски с значима информация за почитателите преди мача с Ботев (Враца)

" Сините " oтвoрят мобилна лаборатория зa антигенен против SARS - CoV-2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР