Един от лидерите на партия “Зелените” Тома Белев, които се

...
Един от лидерите на партия “Зелените” Тома Белев, които се
Коментари Харесай

Схемата е разкрита! Зеленият Тома Белев плътно зад гърба на корумпираната кметица на “Младост”

Един от водачите на партия “Зелените” Тома Белев, които се вляха в сякаш дясната коалиция “Демократична България”, пази кметицата на Младост Десислава Иванчева. Той счита, че не би трябвало да я държат на кръстовището на Спортната палата. Борещите се сякаш против корупцията зелени сами демонстрираха какво действително значи тя с днешната акция. Зелената кметица на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева беше зрелищно задържана за корупция. Именно в този момент скачат да я пазят зелените.

Тя беше се трансформирала във безжалостен природозащитник и подкрепяна от тях. Русокосата политичка бе сгащена на пъпа на София тъкмо пред Спортната палата. По информация тя била хваната с крупна сума пари – 70 000 евро. Това била единствено първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на позволение за градеж.

Най-смешното в цялата тази обстановка, че на следващия ден – 18 април от 10.00 ч. Иванчева и зеленият Борислав Сандов бяха възнамерявали да дават конференция за застрояването. А тя е хваната с рушвет, точно да позволи такова.

Ето анонса за конференцията от Българска телеграфна агенция:

Утре от 10 ч. в Българска телеграфна агенция „ Зелен Младост “ ще проведем конференция на тематика: Зелените площи в София пред застрояване.

Ще вземат участие:  Десислава Иванчева – кмет на Район „ Младост “  – Следствен отдел към окръжна прокуратура, Биляна Петрова – зам.- кмет на Район „ Младост “ – Следствен отдел към окръжна прокуратура, адв. Свилен Овчаров – Зелени юристи, арх. Павел Попов –  учител в УАСГ,   Борислав Сандов – съпредседател на партия „ Зелените “, Владимир Икономов – съдружие „ Зелен Младост “.

Зелените площи в София са под заплаха от всеобщо застрояване след обнародването на измененията в Закона за устройство и застрояване на Столична община (ЗУЗСО). По реда на § 28 от Преходни и заключителни разпоредби на ЗУЗСО, ще бъде допустимо с Подробен устройствен план да се лишава статута на съответни парцели като „ озеленени площи за необятно публично прилагане “ и да се преотреждат за други действия, които след това да бъдат застроявани с жилищни или офисни здания, при заобикаляне на закона.

Зелената кметица през днешния ден сподели по какъв начин пази природата. Всъщност ползите на зелените партийци.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР