Един от лидерите на новоизлюпената формация Величие Николай Марков с

...
Един от лидерите на новоизлюпената формация Величие Николай Марков с
Коментари Харесай

Николай Марков: Ако БНТ, bTV и NOVA не спрат поръчковата си дейност срещу Величие, ще взема мерки

Един от водачите на новоизлюпената групировка " Величие " Николай Марков с пост в обществените мрежи, който е ориентиран към трите най-гледани малките екрани у нас:

Последно предизвестие!

Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат незабавно целенасочената си поръчкова активност против Политическа партия " Величие ", ще бъда заставен да взема съответстващи ограничения. Изборите свършиха и с изключение на, че тези медии-бухалки лъгаха от самото начало с подправена поръчкова социология, през днешния ден към този момент се трансформират в копия на мафиотската политическа власт. Това не е публицистика!!! Журналистът не може да заема политическа позиция и да я пази в ефир, както и да разисква непроверени от самата медия данни. Но те го вършат в цялостни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества.

Медии палачи!!!

Ако не спре отрицателната акция против 100 000 гласоподаватели, ние депутатите от Политическа партия " Величие " ще създадем протест на участия в тези три медии до края на 50 парламент, ще уведомим всички интернационалните организации с приложени доказателства за цялостна липса на журналистически морал и ще развием мощна акция, която да освети метода по който се употребяват медиите в България. Няма да допуснем псевдожурналисти, станали нарицателни имена в страната, да се гаврят с човешкото ни достолепие. Каквото споделяме, това и вършим - по тази причина дано помислят! Добре да помислят.

Започнем ли войната, ще бъде до дъно! Единият е излишен
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР