Един от лидерите на националния отбор Тодор Неделев е с

...
Един от лидерите на националния отбор Тодор Неделев е с
Коментари Харесай

Тодор Неделев с фрактура на черепа след зверската катастрофата на националите



Един от водачите на националния тим Тодор Неделев е с фрактура на черепа. Това е резултатът от зверската злополука, която „ лъвовете “ претърпяха в грузинската столица Тбилиси. Всички останали членове на тима и треньорския щаб са добре, излиза наяве от публично известие на БФС. Утре родният внушителен отбор би трябвало да играе с Грузия в мач от Лигата на нациите.

Родителите на Неделев са осведомени за положението му. На този стадий няма заплаха за живота на офанзивния халф, написа „ Труд “.

Звездата на Ботев (Пловдив) е бил опериран през миналата нощ, твърди dsport.bg. Хирургическата намеса е минала сполучливо. Тя е траяла над два часа и се е наложила поради парче стъкло, забито в главата на футболиста.

Тодор Неделев ще остане една седмица под лекарско наблюдаване в Тбилиси. Лекарят на националите доктор Бисер Бочев е изкарал цялата нощ в болничното заведение, с цел да следи положението на някогашния състезател на Майнц.

Членът на Изпълкома на БФС Веселин Балевски описа пред БЛИЦ, че Неделев е потърпевш при конфликт сред двата рейса, пренасящи българския народен тим в Тбилиси. Инцидентът е станал в тунел в грузинската столица и при превишена скорост.

Целият тим на България е в цялостен потрес от случката. На този стадий отсрочване на мача против Грузия от Лигата на нациите не стои на въпрос. Ръководството на БФС се е заело да оказва цялостна поддръжка на Неделев и останалите.

"Вече сме в хотела. Инцидентът беше сериозен. Пълен смут. Само Тодор Неделев се нуждаеше от медицински обзор, не са по никакъв начин добре нещата ", съобщи зам.-изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов пред „ Спортал “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР