Един от лидерите на Левски Ивелин Попов коментира победата с

...
Един от лидерите на Левски Ивелин Попов коментира победата с
Коментари Харесай

Попето: В Европа ще играем срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени

Един от водачите на Левски Ивелин Попов разяснява успеха с 3:1 над Марица в контрола, както и настоящи тематики към тима.

" Полезна контрола, малко по-висока активност, в сравнение с тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги упражняваме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме по най-хубавия метод за първите мачове. Аз още предходната година споделих, че тимът в действителност огромен капацитет. Ръководството преценя дали ще се притеглят нови футболисти или не, само че като капацитет и качества сме в тройката. Всеки желае да има 20 равностойни футболисти, само че такава е обстановката в клуба. Трябва да играем с това, което разполагаме. Дай Боже някой да направи трансфер в огромен европейски шампионат. и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в различен футболист, само че това е политика на клуба.
 Левски - Марица 3:1 в контрола
Експериментален Левски с нов триумф в контролите

Ранна инспекция в Правец

" Дано да преодолеем повече европейски противници, с цел да има по-голяма убеденост в клуба и повече финанси. Дано да погасят задълженията и да радваме почитателите. Наистина няма слаби тимове в Европа, играеш против живи противници, а не против стойки и манекени ", приключи футболистът на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР