Един от лидерите на Демократична България Христо Иванов гласува в

...
Един от лидерите на Демократична България Христо Иванов гласува в
Коментари Харесай

Христо Иванов гласува с хартиена бюлетина, имали сигнали за нередности с машините

Един от водачите на " Демократична България " Христо Иванов гласоподава в 9 часа тази заран в столичното 93-о учебно заведение " Александър Теодоров - Балан ".

След вота той съобщи пред медиите, че е дал своя вот с хартия, тъй като имало сигнали за нередности с машините по отношение на резултата им, които се разучават от партията. Засега не даде повече информация защо става въпрос, само че изясни, че се ревизира.
 Обявиха над 20 типа нарушавания единствено за първия час на вота
Обявиха над 20 типа нарушавания единствено за първия час на вота

Купуване на гласове, неразрешени печати върху разписки от машинно гласоподаване, късно отворени секции и опашки и други

Иванов добави, че е имало някакво комплициране с подреждането на листата на " Демократична България " във Велико Търново . Иванов прикани всички хора да гласоподават, без значение от хаоса с ЦИК.

" Трябва да се гласоподава, с цел да има народна власт в България, за независимост, правда и рационализация , без значение за кой, само че това е значимо за страната ", сподели той.

Очакванията му са тези избори за парламент да бъдат почтени и партията му работи за това . Иванов благодари на хилядите доброволци, които ще следят отчитането на изборния развой за почтени избори.
 Бойко Борисов: Можеше и по-спокойни избори да имаме, а не напук
Бойко Борисов: Можеше и по-спокойни избори да имаме, а не напук

Ако някой желае на няколко месеца да си даваме по 150 млн. лева, това е негово право

След изборите водачът на Демократична България чака да се образува Народно заседание с повече легитимност и диалози за смяна на посоката в България .

Христо Иванов се надява на висока изборна интензивност. На въпрос дали партията му е мислила за обединения, той отговори, че са " мислили за доста неща, само че ще ги разгласят след излизането на резултатите ".

Гласуването той дефинира като " протекло безвредно на фона на пандемията ". Той означи също, че е видял, че ограниченията се съблюдават както от страна на членовете на СИК, по този начин и от страна на хората.

" Резултатите от " Ти броиш " ще излязат през нощта, само че става дума за над 10 000 души, които ще поддържат секциите ", изясни още Христо Иванов.
 Избираме 45-и парламент онлайн
Избираме 45-и парламент

Секциите, в които ще гласуваме са 11 983, като в 9398 от тях ще можем да заявим вота си машинно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР