Един от лидерите на Ботев Пловдив - Лъчезар Балтанов, говори

...
Един от лидерите на Ботев Пловдив - Лъчезар Балтанов, говори
Коментари Харесай

Лъчезар Балтанов: Успехите ще дойдат, ако слушаме треньора

Един от водачите на Ботев Пловдив - Лъчезар Балтанов, приказва след успеха с 1:0 над Арис Солун в контролна среща. Той беше на мнение, че с подобен мач може да се израства. 

" Днес почетохме нашия почитател Тоско. Знаем какво е дал на тима. Този мач беше прочувствен, в негова памет. Двете публики пяха дружно. Това беше европейски мач. С подобен мач може да израстваме ", сподели Балтанов. 

" Генчев държи доста на дисциплината, желае да играем комбинативен футбол. Ако го слушаме, нещата ще се получат. Дано да създадем мощен сезон и да сме в челните позиции в края на сезона ". 

" Винаги ще оказвам помощ. Ще го върша и с по-малко игрово време. Ще играя, където се постанова. Успехите ще дойдат, в случай че слушаме треньора. Да се надяваме, че ще сме подготвени. Тази инспекция е доста потребна. Надявам се да ни послужи като добър образец за идните мачове. Всеки чака дербитата ". 

" Нещата би трябвало да са 50/50. Младите момчета имат нужните качества. Още е рано да приказваме. Крачка по крачка с господин Генчев да съобщи своите хрумвания. Надявам се дружно да побеждаваме във всеки един мач. Имаме качества и се надявам през този сезон да покажем на какво сме способни ", приключи Балтанов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР