Един от лидерите на Байерн Мюнхен и капитан на националния

...
Един от лидерите на Байерн Мюнхен и капитан на националния
Коментари Харесай

Кимих: Нагелсман не изпусна съблекалнята, всички сме изненадани

Един от водачите на Байерн Мюнхен и капитан на националния тим на Германия Йозуа Кимих разяснява решението на управлението на баварците да освободи треньора Юлиан Нагелсман. Халфът беше безапелационен, че експертът не е изгубил съблекалнята, а аргументите за уволнението му са само незадоволителните резултати в Бундеслигата. 

" Смяната на треньора постоянно е разочароваща. Това значи, че ние играчите не сме се представяли поредно и не сме постигнали нужните резултати. Ако го бяхме създали, промяната на треньора нямаше да се случи ", сподели Кимих пред ZDF. 

" В този бизнес е по този начин: малко обич, малко сърце. Трябва да се научим да се оправяме с това и да живеем с решението ", разяснява още халфът. 

" Тухел? Все още не го познавам ", сподели водачът на баварците във връзка новия ментор. 

След това той се върна към Нагелсман и показа, че не той не е изпуснал съблекалнята. " Не бих споделил такова нещо. Причините са, че не спечелихме задоволително мачове и не бяхме сполучливи. Все още сме участваме във всички вероятни шампионати, само че не се представяхме на равнище в Бундеслигата. Спечелихме единствено 5 от 10 мача. Но мога да кажа, че той не загуби съблекалнята. Вече прекосих през няколко треньорски смени - нищо не подсказваше, че той е изгубил съблекалнята или че играчите са недоволни. Всички бяхме доста сюрпризирани ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР