Един от лидерите на агитката на Левски - Любомир Костадинов,

...
Един от лидерите на агитката на Левски - Любомир Костадинов,
Коментари Харесай

Младежа към Тити: Пребоядисана ку**а!

Един от водачите на агитката на Левски - Любомир Костадинов, нападна Константин Папазов. Младежа, против който Тити подаде тъжба в полицията преди дни, че е подложен на непрекъснат тормоз, продължаващ три години, агресира в обществените мрежи.

Повод за коментара стана словоизлиянието на баскетболния специалист във Facebook, а Младежа показа собствен коментар, гласящ:

" Жалбар противен, очевидно е, че новият ти стопанин се споделя Мило Борисов! Духай му тихичко да ти дава парички, и не реви пред/на/за него, тъй като всички знаем, че си пребоядисана курва, която лапа на всеки нов появил се стопанин!

П.П.: Ходи ми пусни още няколко тъжби, за това, че показвам мнението си, че си гнусна подлога! ".

Всъщност, коментарът, който предизвика Костадинов, беше мнението на Папазов:

" Че " Левски това е България, се знае по целия свят " - рефрен от обичана ария на генерации левскари. Вече повече от 36 часа цяла България живее с проблемите на СИНИЯ ни обичан клуб. Всичко са полюси " за " и " срещу " Сираков, " за " и " срещу " Стоилов. Нямаше нищо по-лошо от това да съумеете да разцепите този сполучлив тандем.

Успяхте и ще ви тежи цялостен живот, в действителност няма да ви тежи нищо. За вас Левски е бизнес, а не ЛЮБОВ и болежка. Обсебени от мисълта да управлявате Левски, заблудени в годините от сполучливия напън върху Батков, Тонев, Русев, та даже и при Божков, си повярвахте, че можете. Да, но - не!

Левски се ръководи с обич от обич, не за пари, както добре бяхте привикнали. Сираков сподели: Стоп, баста, дотук!Сираков заложи името си, престижа си, когато всичко живо се забавляше и акциите се разнасяха под път и над път из улиците на София. Опитахте и при него, само че не успяхте.

От 17.07.20, от деня на първото заседание на акционерите, започнахте война против него, за жал против Левски. Търсихте неуспеха му. Спечелихте дребна борба, отстранихте мен. Сега поведохте борба срещу спонсора, който се появи в най-тежкия миг.

След провалената договорка с Диксън. Потривахте предостатъчно ръце, присмивахте се на Сираков. Не ви болеше, че Левски ще страда. Предусещахте неуспеха на Сираков. Мечтаехте, че идва вашия час. Да, но не! Левски е обичан от милиони и Господ си знае работата - на сцената се появи нов избавител за Сираков, само че, в действителност, същински чист избавител на Левски.

Той се трансформира в неприятен за вас. Поредната опция Сираков да се провали беше пропиляна.

" Палмсбет " беше поръчител за по-доброто бъдеще на Левски. Това докара до появяването и на Мъри в Левски. Той изиска единствено едно - играчите му да са обезпечени, с цел да работи това, което и както може най-добре. Резултатите са налице. Купа, жадувана 13 година

На върха на еуфорията от този триумф създадохте съдружие, доказващо какъв брой несъстоятелни са били фантазиите ви, че може да управлявате светинята. Събрахте баснословната цифра от 1200 члена на фона на 750 000 обичащи и вярващи в Левски.

Достойни хора в подобен миг признават най-малко пред себе си ПРОВАЛА и тихичко се снишават. Разбира се, в случай че обичат. Сираков повече от две години за вас е Раев. Сега нападате Палмсбет с вярата да откажете един учтив и съумял човек, пристигнал в Левски да помогне да се избави най-обичания клуб в България.

Г-н Борисов, нося персонална отговорност за всяка дума от моята мотивираща тирада пред вас на 02.07.21 година Вие сами се уверихте, че не ви излъгах в нищо. Левски е нещо друго, Левски е нещо величествено. Моля Ви, за бъдещето на Левски, преглътнете всички обиди по ваш адрес и продължете.

Стотиците хиляди почитатели ще са Ви признателни за цялостен живот. Децата Ви ще се радват на същинска благодарност, по тази причина което вършите Вие през днешния ден.

Не Ви излъгах нищо на 02.07.21.

Не Ви неистина и през днешния ден.

Заради Левски може да се преглътне всяка засегнатост и всяка породена болежка. Просто Левски носи наслада и наслаждение на милиони. Любовта към Левски е по-силна от всичко! Стиснете зъби и продължете задачата си до дъно. Те не са срещу Вас, те желаят Наско да се провали.

Наско, който сподели СТОП, БАСТА!!!!

Никой не е по-голям от Левски.

Левски е основана реликва преди 109 година Ще я има и след доста по 109 година Тя е основана с ЛЮБОВ, от ЛЮБОВ, а не някой да печели от нея!

Г-н Борисов, съумях на 02.07.21, имам вяра, че ще съумея и през днешния ден, тъй като Вие се заразихте до болежка с най-сладката болест на света - ЛЕВСКИ!

Истинската и откровената част на СИНЯ България Ви Благодарим от цялата си душа и сърце!

Молим Ви, останете част от нас! "

Разбира се, и останалите мнения бяха потресаващи и все против Тити Папазов, чиято реакция след обидите се чака още веднъж...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР