Един от колоритните ветерани във Фермата 8 напусна риалитито по

...
Един от колоритните ветерани във Фермата 8 напусна риалитито по
Коментари Харесай

Ангел напусна Фермата пред погледа на Стоичков

Един от колоритните ветерани във Фермата 8 напусна риалитито по бТВ след епична мъжка битка. Собственикът на транспортна компания Ангел Тенев от село Караджалово, прочут от шестия сезон на предаването, падна на Арената. Отстрани го хлебарят Серафим от Лом, който се прочу във второто издание на шоуто.

Сблъсъкът беше следен и от специфичния посетител - футболистът Христо Стоичков. Камата даде алегоричен старт на битката сред титаните от тим Стари герои като подвигна секира и разцепи дънер, и окуражи противниците да не жалят сили. Ангел, който се оказа огромен обожател на Стоичков, се закани да мине границите на опциите си, с цел да не разочарова своя кумир.

Макар и в публиката, Стоичков мощно се развълнува от конфликта. " Върнахте ме 50 години обратно. Като стъпих на Арената си припомних детските години и местата, на които съм играл - на село и по стадионите, покрити със сгурия и пясък. Почувствах се горделив, че мога да бъда с девойките и момчетата във фермата, видях огромен възторг върху техните лица ", сподели именитият №8.   
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР