Един от капитаните на ЦСКА - Амос Юга, даде обширно

...
Един от капитаните на ЦСКА - Амос Юга, даде обширно
Коментари Харесай

Юга: В ЦСКА има страхотен колектив, Ел Маестро има нужда от време

Един от капитаните на ЦСКА - Амос Юга, даде обстойно изявление за предаването " Домът на футбола " по " Диема спорт ", в което разкри, че е имал специфична връзка с някогашния треньор на " алените " Саша Илич. Националът на ЦАР приказва и за работата с новия ментор Нестор Ел Маестро, за който показа, че му би трябвало време, както и за предишния сезон, слабото начало на актуалната акция и други тематики към 31-кратния първенец.

Юга показа, че травмите при започване на сезона са оказали въздействие на ЦСКА, само че отборът догонва самоуверено. Африканецът е на мнение, че до края на сезона има доста време, само че би било хубаво софийският гранд да стартира мощно шампионатите, тъй като в този момент е след Локомотив (Пловдив) и Черно море, а " там е и Лудогорец ". Халфът има вяра, че отборът може да преодолее неприятния старт и още веднъж да бъдат главен кандидат за купата.

" В началото на сезона имахме доста травми в тима. Нестор Ел Маестро се нуждае от време, с цел да наложи своята философия. Със Саша Илич направихме доста добър сезон. Беше доста неприятно да разберем, че той към този момент няма да бъде с нас. Имах доста мощна връзка с него. Досега не съм имал такава с различен треньор. Даваше ми доста отговорности и разчиташе на мен. Има доста време до края на сезона. Трябва да догонваме. Щеше да е хубаво, в случай че бяхме почнали по-добре. Сега сме провокирани да преследваме Локомотив Пловдив и Черно море. Лудогорец също е там и няма да ни бъде елементарно ", съобщи Юга.

" Имало е запитвания към мен, само че никой не е идвал с готово предложение за контракт. Всеки може да си приказва, само че действителността е, когато имаш нещо черно на бяло. Аз нямам съответна оферта към мен, всичко е нелепост. Чувствам се добре в ЦСКА, моето семейство също. Имам контракт за още три години и ще забележим, само че нещата в действителност ми харесват, тъй като в клуба има в действителност страховит колектив ".
 Ел Маестро за Шака: Сигурен съм, че ще помогне на тима
Ел Маестро за Шака: Сигурен съм, че ще помогне на тима

" Косата му е малко странна "

" Не желая да приказвам като някои хора, че ще играя единствено за един клуб или нещо такова. Към момента съм част от ЦСКА и съм благополучен тук. Единственият клуб, където мога да отида е Лудогорец, тъй като е една стъпка по-напред. Но да бъда частен - не бих заменил живота в София с този в Разград. Харесва ми тук. Защо би трябвало да вървя там, с изключение на за повече пари? Жена ми един път ме попита: " Искаш ли да отидеш в Лудогорец? ", а аз ѝ споделих: " Не, не желая ". Така че мисля, че към този момент оставам тук ".

Накрая Юга се обърна към почитателите на ЦСКА с думите: " Надявам се един мач стадионът да бъде цялостен. Вярвайте на треньора и на играчите. За нас е доста прелестно, когато играем пред цялостни трибуни. Ние печелим дружно губим отново дружно. Много е прелестно да честваме пред 18 хиляди, а не пред 3 хиляди. Така че елате на стадиона ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР