Един от капитаните на Левски – Пламен Андреев, даде интервю

...
Един от капитаните на Левски – Пламен Андреев, даде интервю
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Трябва да покажем, че Левски може да мачка и в Европа

Един от капитаните на Левски – Пламен Андреев, даде изявление пред клубната телевизия по време на лагера на тима в Боровец. Вратарят съобщи, че извоюваната Купа на България го окуражи повече и се надява „ сините” да покажат, че могат да мачкат и в Европа.

„ Надявам се да съм оказал помощ на националния тим с каквото мога. Чувствам се прелестно. Жив съм, здрав съм. Посрещам новия сезон с упоритостите за купа и купа ", стартира младокът.

„ Условията са прелестни, стаите са хубави, храната е прелестна. Доколкото разбрах ние оправяме стадиона. В момента е в съвършено положение ".

„ Чувството за Купата на България беше прелестно след последния съдийски сигнал. Тогава падна цялото напрежение, което имаше в тима. Това нямаше по какъв начин да се случи без прелестните почитатели, които ни подкрепяха безусловно през целия сезон. Спечелената Купа ме окуражи още повече ", разгласи той.

„ Целите ми са да се класираме в групите на Лига на конференциите и да покажем, че Левски може да мачка и тимовете в Европа. Нашите последователи бяха невероятни, поради тях клубът го има”, сподели още Андреев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР