Един от кандидатите за президентския пост в Бояна - Ивайло

...
Един от кандидатите за президентския пост в Бояна - Ивайло
Коментари Харесай

Дражев: Това не е конгрес, а срам, който трябва да приключи

Един от претендентите за президентския пост в Бояна - Ивайло Дражев, се нахвърли остро върху актуалното управление на Българския футболен съюз. Бившият президент на Черноморец (Бургас) и другият кандидат за поста - Любослав Пенев, не бяха позволени в залата в столичния хотел “Маринела”, където някъде към 10:30 часа стартира Осмият конгрес на БФС.

“Това не е конгрес, а колекция на досегашното управление и щатни чиновници. Имитират, че вършат общо заседание, и демонстрират, че с парите на БФС, УЕФА, ФИФА и Министерството на младежта и спорта са платили маса пари за едно мероприятие, на което половината участници са нередовни и недействителни. Но аз не се удивлявам, защото те са привикнали да играят в уговорени мачове”, безапелационен бе Дражев.

“Час за доктор ли ни оповестиха, не знам. Да дойдем в 12:30 часа, това ни споделиха. Но те делегатите, в случай че решат първа точка да бъде избор на нов президент, какво вършим? Не ни дадоха делегатски карти на мен и Любослав Пенев. Излагат се като кифладжии, само че очевидно толкоз си могат, такова им е образованието. Сигурен съм, че знаят, че нарушават закона, тъй като там има адвокати, които са наясно с това”, сподели още някогашният началник на Черноморец (Бургас).
 Делегати идват за Конгреса на БФС @@@ “Този позор би трябвало да завърши. Това не е уречен мач, тъй като всички са уговорени, купени. Смисъл от сходна среща, от конгрес няма. Сезирали сме Чеферин, да забележим - по този начин ли одобряват членове? Някъде в УЕФА организират ли се по този метод събрания? Питайте и министър Кралев какво прави вътре?”, гневен бе Дражев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР