Един от кандидатите за президентския пост в Българския футболен съюз

...
Един от кандидатите за президентския пост в Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Петьо Костадинов: Повдигнах въпрос за това медиите да излъчвате Конгреса, кандидатите и журналистите ще бъдем в залата

Един от претендентите за президентския пост в Българския футболен съюз (БФС) Петьо Костадинов приказва пред репортерите след края на инструктажа, който бе извършен на кандидатите за управителното място в централата за идния Конгрес на 15 март.

На първо време футболният сътрудник показа, че е повдигнал въпроса за това събитието да бъде предавано онлайн, както и да бъде обезпечен достъп на публицистите до залата, в която ще се организира изборът.

" Ако ме изберат, вие няма да стоите тук, където сте сега. Да, има въпрос, който повдигнах и това е да можете да излъчвате Конгреса. Има две версии дотук - знаете, че предложих да се излъчва и аудио, и видео с малките екрани, и тези, които имат техническа опция и надлежно екипи да го създадат. Решението по организацията в последна сметка не е мое. Ще бъде положително решение съгласно мен даже да се стриймва на уеб страницата на футболния съюз. Вие ще бъдете в зала, както и ние. Този път ще има тон и също може да излъчвате най-малко звука или нещо, тъй че отново има някаква версия, само че тя не е вярната за мен. Моето предложение е обвързвано с публичността и вероятността по-късно още веднъж да последват 20 тъжби, както и с публиката, която се интересува да вижда и по-късно да поддържа или не това, което се е случило, а не да им се описват небивалици ", стартира Костадинов.

Кандидат-ръководителят на БФС засегна и тематиката с полемиката за това да няма тъмни стаички по време на гласуването и отхвърли това да провокирало напрежение сред кандидатите и хората, работещи в родната централа.

" Аз в никакъв случай не съм имал подозрения в професионализма на господин Попов (б.р. Борислав Попов). Той е извънредно умел човек и като правист, и като човек в администрация, в това число на най-високо държавно равнище. Не съм имал никакви подозрения, още по-малко за нечистоти, само че пък вътре се предложи (да няма тъмни стаи по време на гласуването) и аз доста се зарадвах на това. Чрез вас мога да предам на всички, че към този момент не е нужно да си вкарват телефон в чорапите ", разяснява футболният управител.

" Не е ставало дума по този метод. Става дума, че това са спомагателни средства, те може да се пет лв., само че са спомагателни средства. Не е ставало драматургия Беше си напълно спокойна полемика. Тонът вътре беше доста добър. Ние се познаваме в последна сметка всички. Дори с тези хора, които са изпратени, пък други не могат, тъй като са прекомерно високо, с цел да дойдат измежду малцинствата ", добави Петьо Костадинов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР