Един от кандидатите за президент на БФС - Манол Иванов

...
Един от кандидатите за президент на БФС - Манол Иванов
Коментари Харесай

Манол Иванов скочи на Гонзо: Не съм по-малък мъжкар от него

Един от претендентите за президент на БФС - Манол Иванов - наследник на “синята ” легенда Александър Манолов, съобщи, че не е по-малък мъжага от Георги Иванов, а също по този начин прикани Гонзо да си подаде оставката, тъй като не е редно да събира клубовете и да ги пропагандира да гласоподават за него на идния ексклузивен конгрес, в случай че е шеф във футболния съюз.

Манол Иванов нападна и Добруджа - тимът, който издигна Гонзо.

“Уставът съм го изчел и го знам съвсем наизуст. Програмата, която е написана от господин Павел Колев и подписана от него и господин Борислав Михайлов, ще ви зачета няколко точки, по които нищо не е направено. Само поради това, че дадена стратегия не е изпълнена, това управление би трябвало да си отиде в цялостния му състав. Камо ли да излъчва свои представители, както в тази ситуация господин Георги Иванов и господин Касабов.

Ще ме попитате за претендентите, които се появиха напоследък? Те са трима - господин Георги Иванов, господин Михаил Касабов и господин Петьо Костадинов. Ще потегли в обратна посока. Уважавам Петьо Костадинов за кариерата и професионализма. Но персонално моето мнение е, че кандидатурата му е много закъсняла, тъй като виждам какви старания поставяме, с цел да се срещнем с оптимален брой хора и клубове.

Да можем да разпространяваме нашите хрумвания и стратегия пред медиите. Как ще успее е негов проблем. Пожелавам му триумф въпреки всичко, тъй като считам, че хората, които сме се кандидатирали - той, аз, господин Бербатов и беше господин Крушарски, нагледно казано сме от един тим и гледаме в една тенденция.

Всеки има своите цели и визии. Най-важното е дали имат куража, потенциала и волята да прилжат тези свои хрумвания, с цел да трансформират напълно работата на футболния съюз. Основният приоритет е смяна работата на футболния съюз, откакто се промени огромна част от нормативната уредба. Тази уредба е извънредно тежка и комплицирана. Мога да кажа, че задушава активността на дребните клубове и този, който е най-отгоре, в тази ситуация президент и Изпълком, да взимат съответни решения и да бъдат по места, да управляват нещата. Защото в противоположен случай не виждам смисъл някой да заема този пост, в случай че реши, че нещата могат да се ръководят единствено от кабинета.

Относно другите двама претенденти - господин Георги Иванов и господин Михаил Касабов. Продължавам да почитам като човек и футболист господин Георги Иванов за това, което е постигнал. Добруджа изрекоха мнение, че той е извънреден мъжага, тъй като си държи на думата. Само че това не го прави управленец.

Смело мога да настоявам, колкото и нескромно да звучи, че съм не по-малко мъжага и си държа на думата. По-голям съм 15 години от Георги Иванов, претърпял съм доста в този живот, имал съм огромни спадове и висоти, само че постоянно съм стоял крепко на земята. Няма човек, който да каже неприятна дума за мен. Още повече с дейностите и думите си вардя името на татко ми, който се употребява със същия престиж.

Проблемът при господин Георги Иванов е следния: като шеф на националните тимове, защото живеем в демократична страна, той трябваше да си подаде оставката и тогава да тръгне на обиколка. А не в качеството си на шеф и чиновник на българския футболен съюз да събира клубовете и да беседва с тях. Още повече че преди два-три месеца беше споделил, че в случай че Борислав Михайлов напусне поста, той, в символ на преданост, също ще си подаде оставката. Не виждаме такова нещо. Още повече, че тимът на Добруджа, който го издигна, бих им задал следния въпрос: “кога видяха програмата на господин Георги Иванов, по кое време той ги убеди, че е подобаващ? ”. И да ги укори в едно нещо - сега те имат най-малкото право да издигат претендент за президент. Защо? Защото не са си платили на футболисти, водят се каузи против тях ”, твърди Манол Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР