Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз (БФС)

...
Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз (БФС)
Коментари Харесай

Георги Градев: В някои райони са давани 5000 лева, за да се гласува за Георги Иванов

Един от претендентите за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев застана пред репортерите на влизане в постройката, в която ще се организира Извънредния конгрес на футболната ни централа.

Спортният юрист сигнализира, че върху клубовете се оказва напън преди гласуването, което би трябвало да дефинира името на новия началник на БФС, като в някои райони даже са били давани подкупи в размер на 5000 лв., с цел да бъде гласувано за Георги Иванов-Гонзо.

" Ако би трябвало да съм почтен, хората би трябвало да са пристигнали, с цел да упражнят свободата си на избор. Тъй като мракобесните времена, които бяха 18 години, са отминали. Вчера видях уплашени делегати. Надявам се, че това е единствено видимо поради хората от БФС, защото оттова има огромен напън да се гласоподава за статуквото. Вие доста добре знаете кой е статуквото – Георги Иванов и Михаил Касабов, сред които през днешния ден са се обединили ", стартира Градев.

" Да, слушам, че има напън. Говорих с делегати. Споменават се за суми от порядъка на 5 хиляди лв., които са давани в регион Бургас и регион Свиленград, с цел да се гласоподава за Георги Иванов ", сподели още той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР