Един от кандидатите за министър от провалилия се проектокабинет Габровски

...
Един от кандидатите за министър от провалилия се проектокабинет Габровски
Коментари Харесай

Мартин Захариев: Предложеното правителство от ГЕРБ ще се появи отново в следващия парламент

Един от претендентите за министър от провалилия се проектокабинет " Габровски " Мартин Захариев посочи пред, че не чака кабинет с втория мандат. " Ние влязохме в този мач с ясното схващане, че няма да стане. Ние сме хора реалисти, наясно сме със положението на българския парламент. Направихме го, тъй като се готвим за дълъг мач ”, сподели Захариев.
Според него препоръчаното държавно управление от ГЕРБ ще се появи още веднъж на дневен ред, само че в идващия парламент. 
" Правителство основано от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", което няма болшинство в Народното събрание, може да се окаже, че една друга коалиция в Народното събрание ще взима решенията, ще трансформира законите, по този начин както намира за добре, а правителството какво ще прави. С опита да се съберем партиите, да търсим общи политики, което е друго от първия опит, може да пък да е полезно и да помогне за работата по третия мандат ”, разяснява заместник-председателят на Народното събрание от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР