Един от издигналите Румен Радев за президент се отрече от

...
Един от издигналите Румен Радев за президент се отрече от
Коментари Харесай

Боян Чуков: В момента има схватка на живот и смърт между семействата на Тръмп и Клинтън, отричам се от Радев!

Един от издигналите Румен Радев за президент се отхвърли от него. Срещата с Бил Клинтън просто преля чашата, сподели в утринния блок на Нова телевизия специалистът по битката с тероризма Боян Чуков.

България би трябвало да има съвършени връзки със Съединени американски щати, тъй като от това зависи и икономическия разцвет на страната ни. В момента има битка на живот и гибел сред семейство Тръмп и семейство Клинтън, някои харесват Тръмп, други не го харесват, само че той е законно определен президент, в който сега са съсредоточени властовите запаси на Съединени американски щати. А ние търсим смъртния зложелател на Тръмп и желаеме стопански вложения в България, съобщи Чуков.

Ако Румен Радев се среща с някогашния американски президент като жител, няма проблем, само че когато настоящ президент се среща с фигура като Бил Клинтън това е знак за американския президент, който е на власт сега, добави членът на инициативния комитет, издигнал Радев за президент.

По думите на Чуков във връзка с проблема с българите в Украйна има разнобой сред президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР