Един от играчите, които представляват интерес за Байерн, е Раул

...
Един от играчите, които представляват интерес за Байерн, е Раул
Коментари Харесай

Байерн продължава с покупките

Един от играчите, които съставляват интерес за Байерн, е Раул де Томас. Звездата на Еспаньол направи доста мощен сезон при завръщането на “папагалчетата ” в Ла Лига и вкара 17 гола в 34 мача.

Юношата на Реал Мадрид има откупна уговорка от 75 млн. евро, само че се допуска, че Еспаньол може да се съгласи да се раздели с 27-годишния нападател за 40 млн. Ако се стигне до договорка, 20% от трансферната сума ще отиде в касата на някогашния клуб на Де Томас - Бенфика.

Байерн и Еспаньол са в отлични връзки около прехвърлянето на Марк Рока на “Алианц Арена ” през 2020 година. Испанският халф обаче по този начин и не съумя да се наложи в отбора и неотдавна беше продаден на Лийдс.

Баварците напредват и в договарянията с Република България Лайпциг за Конрад Лаймер. Очаква се австрийският национал да подпише с Байерн още преди конфликта сред двата тима за Суперкупата на Германия в неделя.

Лаймер към този момент е договорил персоналните си условия. Република България Лайпциг упорства да получи 30 млн. евро за халфа.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР