Един от хората, които напуснаха Ботев (Пловдив) в последните седмици

...
Един от хората, които напуснаха Ботев (Пловдив) в последните седмици
Коментари Харесай

Напуснал Ботев : Когато си тръгнат отвратените, остават отвратителните!

Един от хората, които напуснаха Ботев (Пловдив) в последните седмици - Стефан Попов, разгласява в обществената мрежа facebook извънредно остра позиция! Провокиран от изявления в медиите, Попов приказва за „ спокоен прелом “, „ противоречие със протичащото се в клуба “ и за „ скотщина “. Публикуваме написаното от него без редакторска интервенция:

„ Когато си тръгнат отвратените, остават отвратителните! “

Това е коментарът ми във връзка гнусната и изпълнена с неистини обява, носеща заглавие „ Нова тотална чистка в Ботев, ето кои си потеглят “!

За информация на „ наколенките “: напуснах обичания си клуб по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, освен това преди повече от месец, несъгласен със протичащото се и изключително с неслучващото се в него.

Това ми деяние надалеч предхождаше разигралата се по-късно драма със прекъсването градежа на стадион „ Христо Ботев “ и тихия прелом, готвен от дълго време, само че към този момент влизащ в действие.

За разлика от тези, правещи всичко по силите си да останат в клуба, както и на тези, правещи всичко по силите си да се върнат в него, аз напуснах самичък, по лична воля!

Никой не ме е уволнявал или освобождавал от „ Ботев “!

За мен „ Ботев “ е нещо толкоз огромно и скъпо, колкото интригантите и публикуващите техните интриги в никакъв случай няма да могат да проумеят. И няма по какъв начин да го проумеят, заради една доста елементарна причина: нямат потенциала, нито морала, да осъзнаят мащаба на Клуба, камо ли да осъзнаят неговата социална значителност.

Признавам си, че в действителност се разсмях, когато прочетох каква е била работата ми в „ Ботев “. Разсмях се, тъй като тази информация потвърждава единствено едно: даже тези, които са имали опцията да бъдат към мен, не са разбрали нито обсега, нито стратегическата вероятност на работата, с която се бях заел.

А нямам никакво подозрение в това, че написалият въпросната публикация е хал хабер по тематиката, за което може да се сърди единствено на тези свои клубни източници, които са го подвели, въпреки и не преднамерено, а заради липса на разсъдък и подготвеност.

Това пък касае един въпрос, който персонално аз желаех да бъде позволен и за който, за жалост, не получих картбланш, до момента в който работих за „ Ботев “.

Изтичането на вътрешноклубна информация е проблем, който не е от през днешния ден, нито от през вчерашния ден. Всички ботевисти са наясно, че това няма по какъв начин да се случи, в случай че дадени уеб сайтове и или вестници не разполагат със свои очи и уши в клуба.

Тъй като нито веднъж не съм си разрешавал сходно нещо, имам моралното право да изразя позицията си.

Моето предпочитание беше тези, които работят в клуба и изнасят информация, да бъдат уволнени незабавно! А „ медиите “, които злословят, клеветят и разгласяват
съзнателно погрешна информация, обслужваща избрани ползи, да бъдат изгонени от територията въз основата в Коматево, като им бъдат отнети акредитациите за неопределен срок!

Е, не се получи!

П.С. Няколко значими неща, като за край по съответната тематика!

Нито един от хората, изброени във въпросната публикация, не е бил уволнен и не е жертва на всеобща чистка или оптимизация!!!

И макар, че нямам право да приказвам от името на други хора, ще си разреша да изразя лично мнение, в което съм на 100% уверен.

Всички изброени си потеглят по лично предпочитание, неискайки да бъдат част от гнусотията, която в последна сметка съумя да налази клуба!

Защо си потеглят? Прочетете още веднъж първото изречение…

efbet Лига 17 кръг, понеделник 25 ноември  Ботев (Пловдив) 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР