Един от горещите слухове това лято е свързан с Гери-Никол.

...
Един от горещите слухове това лято е свързан с Гери-Никол.
Коментари Харесай

Гери-Никол и Антонио - горещата любов на лятото или... не съвсем? Ето какво се случва между тях

Един от горещите клюки това лято е обвързван с Гери-Никол. По-рано този месец се появиха много изявления, че тя е по отношение на набиращия известност поп-фолк реализатор Антонио. Появиха се даже доказателства за това - story-та, на които се вижда, че двамата се забавляват на присъединяване на колежката им Теди Александрова. 

Виж още: Като Рапунцел: Джулката прикри прелестите си единствено с косата си, сподели и огромен татус 

Е, истината се оказа малко по-различна. Антонио небрежно опроверга слуховете. Нещо повече - той е свободен! " Не сме гаджета с Гери-Никол, а просто сътрудници. Харесвам доста нейните песни и имахме опцията да се срещнем на промоцията на албума на нашата колежка Теди Александрова ", съобщи той в изявление за " Блиц ". И в действителност това било всичко, което свързва Антонио и Гери-Никол.

Виж още: Перфектна в черна прилепнала рокля: Симона Загорова се завърна след раждането

Антонио признава, че даже не е бил с някое известно момиче. Но за сметка на това има собствен " вид " девойки - естествени, без пластични интервенци и силикон в пазвата. 

Виж още: Папи Ханс призна - от година е във връзка! Коя е дамата до него и за какво пази любовта в тайна 

Младият реализатор споделя още, че от дребен обича музиката, а дебютната си ария, " Идвам да те взема ", я направил за лично наслаждение.

" Тя пък се получи доста сполучлива и взех решение да не я вардя единствено за себе си, а да стигне и до ефира. От реакцията на хората виждам, че съм постъпил добре. Прие се повече от добре ", радва се някогашният боксьор.

Изображение: https://www.instagram.com/antonio13_official/, https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР