Един от голмайсторите на Лудогорец срещу Мура – Елвис Ману,

...
Един от голмайсторите на Лудогорец срещу Мура – Елвис Ману,
Коментари Харесай

Ману: Запътили сме се към групи на Шампионска лига

Един от голмайсторите на Лудогорец против Мура – Елвис Ману, призна, че задачите пред тима са влизане в групи на Шампионска лига и не се тормози от идващия противник – Олимпиакос.

Ману изрази насладата си, че играе от ден на ден и повече за „ орлите”.

„ Най-важното е резултатът в последна сметка. Започнахме добре и трябваше да бъде елементарно за нас, само че ни дадоха добър отпор. Най-важното е, че осигурихме успеха и успяхме да се върнем в мача в точния миг. Това бе ключът да успеем днес”, стартира Ману.

„ Ние се върнахме по-назад и им дадохме късмет да нападат. Накрая ни изненадоха. Все отново вкарахме втори гол, което беше значимо. Реално бяхме подготвени за мача, анализирахме ги и бяхме сигурни, че ще играят по същия метод, както предния път”, продължи нападателят и голмайстор в този мач за „ орлите”.

„ Ние желаеме да стигнем до групи на ШЛ. Мисля, че това е добра стъпка и би трябвало да опитваме да оцеляваме всеки идващ кръг. Разбира се, че ще проучваме този дуел, както и идващият ни конкурент, с цел да продължим нашия път. Запътили сме се към групите на Шампионска лига и чакаме тъкмо такива тимове като Олимпиакос по време на пътя ни. Чувствам се добре, играя от ден на ден време и се надявам да продължа така”, приключи Елвис Ману.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР