Един от големите шампиони в американския конен спорт Си Джей

...
Един от големите шампиони в американския конен спорт Си Джей
Коментари Харесай

Един от големите шампиони в американския конен спорт превъртя - стреля по хората на светофар

Един от огромните първенци в американския конен спорт Си Джей Макмеън очевидно е изгубил краткотрайно разсъдъка си, откакто беше задържан за опит за ликвидиране. Жокеят е стрелял безсистемно по хората на светофар, на който спрял с колата си.

Инцидентът е станал на 27 декември в град Лафайет (щат Луизиана). Един от очевидците обяснил пред полицията, че след стрелбата 26-годишният Макмеън отпрашил с висока скорост от мястото на случая.

Властите съумели да установя самоличността на стрелеца посредством камерите за наблюдаване, които снимали номера на автомобила. Срещу Си Джей Макмеън е издадена заповед за арест.

Задържането му обаче станало едвам на 3 януари. Тогава полицейски патрул спрял жокея след нарушение на разпоредбите за придвижване. При инспекция на документите в полицейската система се появила заповед за арест.

При направения обиск в автомобила са открити и опиати. Ден след задържането Си Джей Макмеън е освободен под гаранция от 80 000 $. Стрелецът произлиза от семейство, познато в конния спорт. Баща му е някогашен жокей.

Си Джей Макмеън има над 1000 победи в конните надбягвания. Най-големият му триумф си остава триумфът в Дербито на Оклахома през 2016 година Година по-късно обаче получава едномесечно премахване от спорта поради приложимост на метамфетамини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР