Един от големите любимци на феновете на Ливърпул - Роби

...
Един от големите любимци на феновете на Ливърпул - Роби
Коментари Харесай

Роби Фаулър: Ако Салах иска трансфер, "Ливърпул" трябва да го пусне

Един от огромните любимци на почитателите на " Ливърпул " - Роби Фаулър, разяснява протичащото се в клуба след кошмарната серия от 6 следващи домашен загуби, която е без аналог в над 128-годишната история на " алените ". Бившият британския национал счита, че в случай че огромната звезда на отбора Мохамед Салах не се усеща благополучен на " Анфийлд " и желае трансфер, " Ливърпул " би трябвало да го пусне.

" Ако играчът пробва да си уреди трансфер, клубът би трябвало да го пусне. Не атакувам Салах. Аз съм му огромен почитател. Но в същото време имам вяра, че в днешно време прехвърлянията се случват съгласно желанието на футболиста. Сега топката е в неговото поле. ", написа Фаулър в колонката си в авторитетния английски вестник " Мирър ".

" Клоп не разчиташе на Коутиньо поради настройката му и това, че не бе предан на тима. Мениджърът не искаше да има сходно въздействие в съблекалнята. Така че, в случай че Салах не се усеща благополучен, " Ливърпул " би трябвало да го продаде и да употребява получената сума за промени в тима. ", добави Фаулър.

Въпреки че е голмайстор на отбора и един от най-хубавите за " Ливърпул " от началото на сезона, Салах наподобява фрустриран. Усеща се и напрежение сред него и мениджъра Клоп, което бе изведено на напред във времето в дербито против " Челси ", изгубено от мърсисайдци с 0:1. Тогава Салах бе заменен малко след час игра и даде да се разбере, че е ядосан от треньорското решение.

Малко по-късно сътрудникът на египетската звезда - Раби Абас, употребява обществената мрежа " Туитър ", с цел да разгласява... просто една точка. Това породи спекулации по отношение на бъдещето на Салах, което ще стане ясно в идващите няколко месеца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР