Един от големите липсващи на тазгодишния Australian Open определено е

...
Един от големите липсващи на тазгодишния Australian Open определено е
Коментари Харесай

Тийм: Очаквам с нетърпене предстоящите турнири


Един от огромните изчезнали на тазгодишния Australian Open несъмнено е Доминик Тийм. Финалистът за 2019 година реши да пропусне шампионата, като преди този момент отдръпна поръчките си за ATP Cup и конкуренцията в Сидни, защото се разболя малко преди празниците, като това е оказало доста отрицателен резултат върху подготовката му.

През февруари обаче почитателите на австриеца ще могат да го видят в деяние на цели три шампионата и то на обичаната му настилка. През декември Тийм удостовери присъединяване си на шампионатите на клей в Кордоба, Рио де Жанейро и Сантяго. Двукратният финалист на Ролан Гарос към този момент тренира интензивно на червени кортове, както се вижда от късото видео, оповестено през днешния ден на страницата му в Instagram.

„Незначителни спънки, големи завръщания. Тренировките вървят доста добре. Очаквам с неспокойствие идните шампионати. Надявам се, че сте също толкоз разчувствани, колкото и аз“ – написа Доминаторът като текст към обявата.

Турнирите в Южна Америка стартират с ATP 250 конкуренцията в Кордоба, която ще се организира от 31 януари до 6 февруари. Към момента Тийм е втори в схемата след Диего Шварцман, а останалите шестима топ сложени са Кристиан Гарин, Лоренцо Сонего, Фабио Фонини, Федерико Делбонис, Алберт Рамос-Виньолас и Беноа Пер.

Видеото от днешната подготовка на австриеца можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР